eyyy İris Cibre, büyük twitter hüstadı
hani rezerv güçlüydü hani dövizde atak beklemiyordun??? ne oldu cibre?
ne oldu Schweinsteiger?
eyyy İris Cibre, büyük twitter hüstadı
hani rezerv güçlüydü hani dövizde atak beklemiyordun??? ne oldu cibre?
ne oldu Schweinsteiger?
Muhtemelen sokağa çağırma çıkma olayı ile bir tur daha CHP den içeri alınacaklar olacak. Metiner sesinizi çıkarmayan kenarda sessiz sakin bekleyin diyor. Dağa önce bizim partimiz kapatıldı kapatılma davası açıldı reisimiz içeri atıldı biz sokağa çıkmadık dedi. Yavrucum o zaman asker vardı çıkanın şeyini keserlerdi onda da öyle şey yok zaten ödlek
İris cibre var twitterda bilirsiniz
milleti gaza getirdi, dolar zıplamayacak dedi, tl ye güvenin müvenin diye verdi gazı
sonra gümmmm 30 dk de yüzde 10 yaptı dolar.
dinlemeyin şu kadını, Schweinsteiger tipli. yok etti milleti, paralarını pul etti.
faizler yükselecek mecbur..niye..çünkü faiz indiriminin erken olduğunu aklı başında olan herkes gördü..
şimdi verilen mesaj; biz gerektiğinde arttırırız..geçmiş olsun..ALGI BOZULDU BİR KERE..
faiz yüselmezse merkez yine eksi bakiyeye geçer..
hele bu stopajı % 15 e yükseltip borsaya sürükleme işi çok yanlıştı..
ama ben 1 lot bile almadım..tam tersine gram altına kaçtık..
borsa dip yapana kadar da ayrılmam daha..
faiz % 60 olursa stopaj %5-10 olursa pay ederiz..
aksi halde dolara pay edecez..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post7002772
Şimdilik istediğim olmadı ...artık pazartesiye bakacağız ..poz flat ..
bedirrri heç yazmadı bugün ..battı mı ya çocukcağız amerihanyalarda ..coinlarda steak oo pardon stake![]()
Hayat hoş gerisi boş
https://www.youtube.com/watch?v=SV0p...nel=AileDizisi
Yarı yar olanın ...
10037
Hayat hoş gerisi boş
faiz düşerken ve stopaj %15 e çıkarken İmamoğlu davasının olacağını bilmiyorlar mıydı..
biliyorlardı tabikide..
niye zorluyorsunuz vatandaşı..
böyle olmaz..sen bunu yaparsan kalan yerlinin hepsini dolar ve altına sürüklersin..
Ben yandaş gazete müsveddeleri izliyorum kokuyu oradan alıyorum yoksa Çarşamba günü mala yumulmuştum. Üç gündür bir altın alıp sattım. Kendime hayret ediyorum bedavaya kağıtlar geldi hala hissem yok.
Yer İmleri