37.75
Seans kapanması ile birlikte MB cı çocuklar sahaya indiler. O kadar ki belli ki 18.01 de zıbanggg diye 10 kuruş bastı.
Yazarken bi 10 kuruş daha bastı 37.65. Oysa bütün gün 37.9999 dan 5 kuruş salmamış idi.
37.75
Seans kapanması ile birlikte MB cı çocuklar sahaya indiler. O kadar ki belli ki 18.01 de zıbanggg diye 10 kuruş bastı.
Yazarken bi 10 kuruş daha bastı 37.65. Oysa bütün gün 37.9999 dan 5 kuruş salmamış idi.
Allah yazdıysa bozsun... Trilyon kazanacağımı bilsem, tek bir satırını okumam.
Zaten söylediğim de buydu. Her kanaldan besleniyorsun. Whatsapp, Furkan, ROK...
Kendin söyledin geride, ROK için(insider anlamına gelecek şekilde) "her dediği çıkıyor" diye.
Ama 2 paralık değerlendirme yeteneği, akıl-fikir... Yüce rabbim vermeyince olmuyor demek.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Borsa yatırımcısı son 1 yılda maalesef;
Kumarda Serdar Ortaç gibi
Siyasette Kemal Kılıçdaroğlu gibi
Aşkta ise İcardi gibi oldu(X den)
Hayırlı iftarlar.
ADİOSSSSS
Bu yaşananlar da gördüğüm kadarıyla kilicdar itinin de parmağı var
Buradaki herkesin tekbir kılı bile furkan kisisinden daha degerlidir. bu adamdan tiksindigim kadar çok az insandan tiksinirim. senden başka seveni de ilk defa görüyorum ve hayretler icindeyim.Şeriat isteyen Furkan'ın internet arama geçmişi herseyin özetidir.. Ele verir talkini kendi yutar salkımı.
Hayat hoş gerisi boş
İris Cibre
@iriscibre
·
1 sa
Özgür Özel:
"Olağanüstü kurultay kararı aldığımızı, kayyum girişimlerinin önünü kestiğimizi tüm Türkiye'ye ilan ederiz."
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Tam bi ahlaksız olan herifi savunmak bence çok daha büyük bişey ama ben deyim bulamadım
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri