Sayfa 142/167 İlkİlk ... 4292132140141142143144152 ... SonSon
Arama sonucu : 1332 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. endeks %3-4 artıyı silip eksiye geçti, bankalar yine devre kesti falan, ama gün kapanışında iyi bi artı kapanış yapacak diye bekliyorum

tahvil piyasasında likidite kaybolduğu için çıkmak isteyen ama çıkamayan yabancı poz kalmıştır muhakkak, yabancının hemen hepsi 10-yıllık tahvilde, onun faizi 28.00- 33.50 yaptı.. tahvil fiyatından %15, kurdan %5 zarar yazarak çıkıyorlar, tahvilin ateşi hemen düşmeyebilir.. zaten kuraldır- önce borsa sonra tahvil

Olağanüstü kurultay kararının iptali için mahkemeye başvurulmuş...
    https://www.trhaber.com/gundem/son-d...z-h912074.html

4. 15 kala asels tavana göz kırpmaya başladı,
    bakalım kitleyecek mi tavana ??
    caatsa haberi bugün bile gelebilir

5.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Olağanüstü kurultay kararının iptali için mahkemeye başvurulmuş...
    https://www.trhaber.com/gundem/son-d...z-h912074.html
    başvuranlar yine cehapeliler..
    hakkatten nerden çıktı bu olağanüstü kurultay, yangından mal mı kaçırıyosun birader ?? neyin peşindesin ??

6. varlık fonu (ziraat) piyasanın boşunu aldı, yarın tahtalarda alacak mal bulamıycaz gibi

kimi andavallılar sabahtan düşüş bekliyordu, yukarı açılışa rağmen yine satış gelir eksiye geçeriz diye bekliyordu, 400 puan kadar satış geldi hakkatten de, işte dediğimiz gibi falan oldular, lakin o satışı ignore etti ve vadeli 10500+

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    başvuranlar yine cehapeliler..
    hakkatten nerden çıktı bu olağanüstü kurultay, yangından mal mı kaçırıyosun birader ?? neyin peşindesin ??
    Olağanüstü kurultay yapılsa, yine şaibeli kurultaydaki aynı delegelerle yapılacak. Şaibeli kurultay iptal edilir, bir önceki yönetim geri gelir ve yeni delegeler belirlenip o zaman yeni delegelerle genel kurula giderler muhtemelen...

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    açılışta çok iyi alış fırsatı verdi, asels 112.30 açıldı.. açılışta ayrıca kchol, glyho aldım biraz..

kredili pozisyonlarda %35 özkaynak sınırının %20'ye esnetilmesi en önemli hareket, zira satış baskısını arttıran kredili pozisyonlar ve bu pozsiyonların kapatılması için aracı kurumların baskı yapmasıydı
    benim kağıtlar iyi kapattı, keyifli bir gündü, öğlen satış gelince dışarı çıktım, sahilde yürüdüm, hava kapalıydı ama gayet iyiydi.. abd ile varılan mutabakatın halkbank yılan hikayesini de kapsama ihtimali aklıma geldi, alelacele geri döndüm, biraz da vakbn aldım.. full+full pozisyonda kaldım gün sonu, allahtan kredi limitleri esnetildi, çok kral bi uygulama, tebrik ediyorum bunu aklına getireni

Sayfa 142/167 İlkİlk ... 4292132140141142143144152 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •