Sayfa 11/214 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon
Arama sonucu : 1709 madde; 81 - 88 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

evettt.....yuzde 4 artidayiz....TUM VIOP lari kapat.....gece yazdim....yarina VIOP la kalma...TITRESIM surecek....RESONANS yani.

elimizde iki kademe mal.....yarina giriyoruz....VIOP lar kapatili....FUR-KAC diyoruz bunlara...

furusrken gozlerimi kan burur.....18 saattir ayaktayim.....yatacagim usaglar....

GAZAMIZ MUBAREK OSSUN.....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI.....

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    furusrken gozlerimi kan burur.....18 saattir ayaktayim.....yatacagim usaglar....

Furuşkan derken ???

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

Kuzu gece bekçisi gibi bir yaşam tarzın var. 18 saat uykusuzluk ne demek. İyi uykular.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Furuşkan derken ???
    Eskiden topçuydu herhal.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Furuşkan derken ???
    DOKTOR....sen herkesten iyi bilirsin....ha ha ha....emme ben....CEDDIMIZ VE AKINCILARI....TUNA BOYLARINI KASTEDIYORUM....

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    evettt.....yuzde 4 artidayiz....TUM VIOP lari kapat.....gece yazdim....yarina VIOP la kalma...TITRESIM surecek....RESONANS yani.

elimizde iki kademe mal.....yarina giriyoruz....VIOP lar kapatili....FUR-KAC diyoruz bunlara...
    Sayın Kuzu spotta bankalarimi tercih edelim çoklu dip ysptiginda .

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Sn Kuzu ve Sn BABO öncelikle hoş geldiniz, yazışmalarınızı ve atışmalarınızı izlemek hem çok öğretici hem de çok eğlenceli.

Sanırım aynı fikirde olmanıza ilk kez denk geldim? genel de fikirleriniz taban tabana zıt olurdu.

DIYOSUN KI....BABO ya bindirmeden gitme....

yaw fikirlerimiz cakisti emme.....bunun sagi solu belli olmaz....

biliyorsun....malatyali bu....malatya kayisisi cok yemis cocukken....

kayisi insan beynini kucultur.....

yengeye irica ettim....yaw buna OMEGA-3 icir bugunlerde....bana lazim....beyni calissin dedim...

sagossun bacim....bi sise sampanyaya anlastik....DUZELTTI ONU...HA HA HA

Sayfa 11/214 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •