emmi teknik analizin t'sinden annamadýðý üçün... bu 8100'ün grafiði bana düþüyor
KURAL 1 : MAVÝ üstünde, üst kýrmýzýya kendiliðinden gider...
MAVÝ altýnda alt kýrmýzýya...götürmek üçün þortçunun anasý aðlar, 50.000 dene haber ister, isterde ister (mavi kutucuðu görüyorsunuz, alt kýrmýzýya gitmeden çevirmek için kaç tur dolandýrmýþlar borsayý )
düþürmemek üçün boðalar herþeyi yaparlar
ama BAZEN (% 3-5 oran ile ) yapacaklarý birþey kalmaz ve mecburen alt kýrmýzýya gidilmek zorunda kalýnýr
buna þöylede diyebilirim : siz babonun hiç ALTUN GÖMÜÞ dediðini duydunuz mu ? HAYIR... ama ALTUN FURUÞ istemediðin kadar
iþleri güçleri DÜÞEMEYEN BORSA yapmak...
neyse MAVÝ altý... alt kýrmýzý dedik (zoraki )
81bing burada... alt kýrmýzý
mavi altýndayýz... alt kýrmýzý 81bing gelsin
1 detay : bu 240'lýk önceki 120... bu büyük grafik... o yüzden bunda 120'liktekinin birebir aynýsýný bekleyemezsin... 120'likten en az 5 kat zordur.
normal grafikte mavi altýndayýz ve KIRILDI.
ama benim bir TEORÝM var
kasým 2024'ten sonra fiyat mavi dikdörtgen içine çekilerek,10.000 ortalama fiyat ile mavi görüldüðü þekilde oluþtu.
ben burada fiyatý çok þiþirdiklerini, aslýnda KIRMIZI DÝKDÖRTGEN içinde bir hareket yapýlmasý gerektiðini düþünüyorum. 9500 ortalama fiyat ile
eðer öyle olsa idi: mavi çizgi, muhtemelen magenta çizgi gibi oluþurdu.
ve bu grafikte bu çizginin DOÐRU olduðunu ve bunun baz alýnmasý gerektiðini düþünüyorum.
bakýldýðýnda da; tam çizginin civarýndayýz ve henüz çizgi kýrýlmamýþ
kýrýlmadýðý üçün; henüz 8100'in masada olmadýðý ve BÝST'in bu yüzden düþmediði söylenebilir mi ? emmi

... bu 8100'ün grafiði bana düþüyor 
götürmek üçün þortçunun anasý aðlar, 50.000 dene haber ister, isterde ister (mavi kutucuðu görüyorsunuz, alt kýrmýzýya gitmeden çevirmek için kaç tur dolandýrmýþlar borsayý )

Yer Ýmleri