bir çok şirketin karı bırakın zarar açıkladığı bir ortamda bu bilançoyu ben olumlu görüyorum...ama kalkıp da çok iyidir diyemeyiz ki böyle bir ortamda çok iyi bilanço açıklayan şirket sayısı çok çok azdır...büyüme sürecinde olan bir şirket için finansallarını çok da zorlamadan iyi diyebileceğimiz bir bilanço yakaladığını düşünüyorum...enflasyon muhasebesi olmasaydı net kar 2,6 milyar olacaktı...enflasyon muhasebesinden tam 1,3 milyar gider yazmış...
önümüzdeki üç çeyrekte enflasyon muhasebesi olmayacağı için vede gelen son iş kaplarına baktığımızda işlerin hala canlı olduğunu gördüğümüz için bence bundan sonraki çeyreklerde daha güzel bilançolar yollayacaktır...bilanço beklentisinin yanında ukrayna ,suriye ve belki de gazze beklentileri de bonus olarak duruyor...ben tutmaya devam edeceğim...ama piyasamız gerçekten de çok kötü...imamoğlu ülkemiz için demokrasinin mihenk taşı oldu...o tutuklu olduğu sürece yabancı borsamızdan kaçmaya devam edecektir...ekonomimiz de bozulmaya devam edecektir...çoğu kişinin tahmin etmediği şey gerçekleşti...iktidardakilerin ülke ekonomisini bu kadar da düşünmeyeceğini tahmin etmemiştik...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri