bir çok þirketin karý býrakýn zarar açýkladýðý bir ortamda bu bilançoyu ben olumlu görüyorum...ama kalkýp da çok iyidir diyemeyiz ki böyle bir ortamda çok iyi bilanço açýklayan þirket sayýsý çok çok azdýr...büyüme sürecinde olan bir þirket için finansallarýný çok da zorlamadan iyi diyebileceðimiz bir bilanço yakaladýðýný düþünüyorum...enflasyon muhasebesi olmasaydý net kar 2,6 milyar olacaktý...enflasyon muhasebesinden tam 1,3 milyar gider yazmýþ...
önümüzdeki üç çeyrekte enflasyon muhasebesi olmayacaðý için vede gelen son iþ kaplarýna baktýðýmýzda iþlerin hala canlý olduðunu gördüðümüz için bence bundan sonraki çeyreklerde daha güzel bilançolar yollayacaktýr...bilanço beklentisinin yanýnda ukrayna ,suriye ve belki de gazze beklentileri de bonus olarak duruyor...ben tutmaya devam edeceðim...ama piyasamýz gerçekten de çok kötü...imamoðlu ülkemiz için demokrasinin mihenk taþý oldu...o tutuklu olduðu sürece yabancý borsamýzdan kaçmaya devam edecektir...ekonomimiz de bozulmaya devam edecektir...çoðu kiþinin tahmin etmediði þey gerçekleþti...iktidardakilerin ülke ekonomisini bu kadar da düþünmeyeceðini tahmin etmemiþtik...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri