Sayfa 266/271 İlkİlk ... 166216256264265266267268 ... SonSon
Arama sonucu : 2167 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. biraz magazin yapalım......

bizim inşaatın müteahhiti seviyor böyle işleri......8 ay önceki lansmana kimler gelmiş buyrun seyredin......bu daireler tez biter burada......demet akalın, sinan akçıl,nuri alço,bülent ersoy,tugba özay,ece gürsel,özge ulusoy,özlem yıldız..........

https://youtu.be/SXipqWOeEbI

2. Valla lansmanı beğendim ..
    Tesekkur ederim Sn Huzur.
    Tınaztepe sağlık hastaneleri turizm ve eğitim Aş mizin
    Kaç adet Rezidansı ..
    Kaç adet Mağazası vardı acaba..?
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Ruhsat iptalinden önce ki görüntüler 8 ay geçmiş üzerinden, pazarlamayı kesin artık. Bugün de blok blok sattığınızı biliyoruz.

4. Aynı kişiler farklı hesaplar üzerinden hareket ediyor; biri ortalıyor, diğeri golü atıyor.

5. Acemşah burada...
    Nerde diğerleri...
    İnşallah bu kıymetli arsa satılır bir an önce ve yurtdışı hastane ile sağlık şirketleri satın alımında ve
    Ege de Akdeniz'de Sağlık Tatil köyleri satın almamızda kaynak olarak kullanılır.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

6. bu tedbirler iyi oldu.....

1 ayı iyi değerlendirmek lazım.....tekrar acığa satış başlamadan sür artık tahtayı.....yarında bir tavan gelirmi......

7. Acaba , güzel bir KAP mı düşecek?

Yarınlar yokmuşçasına alıyorlar?
    Néy Nâmé...!

8.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Acaba , güzel bir KAP mı düşecek?

Yarınlar yokmuşçasına alıyorlar?
    haber gelmiş zati dün..
    Sektöre ilişkin..!
    Néy Nâmé...!

Sayfa 266/271 İlkİlk ... 166216256264265266267268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •