Sayfa 18/214 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1712 madde; 137 - 144 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

TAHVIL i yikin kimse cikamasin demistim pazar gecesi....feci yiktilar....hepsi kilitli kaldi....TURK VETANDASI OLDULAR.....

SIMDI SORU SU.....BIZI ne zaman gutmu gumastan bir yatagin ustune yatirip GERDEGE GIRECEKLER.....

BIZI.....mutlaka SILKELEME operasyonuna alacaklar....bu is ele kolay degil.....

simdiden soyluyeyim.....

ele bisey yaptilar mi.....YEDDI CEDDIMIZLE MALA GIRIYORUZ....satis yok....ya o olecek....ya biz......

CEDDIMIZI unutmayin.....biz AKINCILARIN torunlariyiz.....

bin atli akinlarda cocuklar gibi sendik......

BIN ATLI o gun devvvv gibi bir orduyu yendik.....

aktolgali beylerbeyi{ben} haykirdi......ILERLEEEEE.....

GECTIIIKKKKK TUNADAN bir anda kafilerle....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sen....haftaya merkez rezervlerini izle....bu konuda zinde ol....

40 ila 41.5 arasinda kimler dolar satti....bulmaya calis....LONDRA ISE BU....HEDEF FEYZA-2 KESIN.....ITU lu.....gozunu dort ac.

unutma....londradaki tefecilerin hepsi BIYIKLI.....bir tane yabanci yok....FONUN ADI YABANCI....MUSTERISI TURK.
    Abi orda ne oldu... 3-5 milyar dolar
    Akşam sana birşey yazacağım ( şimdi pc başında değilim) en az 70 milyar dolarlık vurgun.... 70
    "Abaauuw, garnımın içi goca garı gazanı gibi gayniyür... "🤣 deyeceksin.

Video üçün, "hemi yalancı, hemi hırpo... " yazıp izleyebilşrsin.

baaa bag....suc olacak gibi ise....ozelimden at....kendini yakma ITU lu.

hay masallah.....hay masallah....NEDE GUZEL CIKIYORUZ....USULET VE SUHULETLE...

suan dunki dipten yuzde 10 yukaridayiz.....

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gençlik sosyal medyada roket atanların peşinde , birde 3 çizgi 2 indiktörle pıst 100 trend de kazanmışsa büyük borsacı olmuştuson 3 -4 senede böyle yeni oyuncularla çok karşılaştım , şimdi onların resetlenmesi yapılıyor bana göre yeni oyuncular bekleniyor arenaya , psikolojiği yönetmeyi öğreniyorlar , eksiklerini gideriyorlar ,yapamayan adaya veda ediyor.
    lem olum sana ne dedim....KISA VADELI FURUSMA GRAFLARI AS....di haydi....

herseyi ben mi yapicam deyyuuuzzzz.....

evetttttt,,,,,,NASILDIM USAGLAR.....FARKLIYDIM DEELLL MI....guneysu bunu kastediyordu...bunak laz.

8. 10900 8900 kabaca 2000 point teden düştü %38,2 sini aldi764 puan eder. Fazlası şimdilik hayal çok gaza gelip shortcu yakaladiysa 1000 puan alabilir ama şimdilik zor. Buralar pozisyon için flat olmalı bence.

Sayfa 18/214 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •