İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'in ifadeye çağrıldığını duyurdu.
Bu iş bitmez.....
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'in ifadeye çağrıldığını duyurdu.
Bu iş bitmez.....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Degerli okuyucularim.....
Beni tanimaniz ucun zaman gerek.....BILDIGINIZ....SIZE OGRETILMIS.....HERSEYIN ZIDDI BIRIYIM.....
BU ikinci gunum bu forumda.....cok az yazdim......bunlar beni tanimaniza henuz yeterli degil....
GUNEYSU yazdi.....FARKLI GORUSLER....FARKLI BAKISLAR...ucun ikna ettim geldi dedi....daha cok....MALDAKI INSANLARI....soydurmak istemiyor....vicdanli laz..... ha ha ha.....
topigim bir gunde 16 000 defa tiklanmis.....eskiden bu forumda yazdigimda gunluk tiklanma 30 000 civariydi....
bu....
insanlarin....forumlardan sosyal medyaya kaydigini gosteriyor.....
GUNEYSU.....
veya aranizdan biri.....bir you tube kanali acarsa.....
o kanalda.....basrol oyuncusu olurum.....HALKIMA HIZMET UCUN....
Gençlik sosyal medyada roket atanların peşinde , birde 3 çizgi 2 indiktörle pıst 100 trend de kazanmışsa büyük borsacı olmuştuson 3 -4 senede böyle yeni oyuncularla çok karşılaştım , şimdi onların resetlenmesi yapılıyor bana göre yeni oyuncular bekleniyor arenaya , psikolojiği yönetmeyi öğreniyorlar , eksiklerini gideriyorlar ,yapamayan adaya veda ediyor.
![]()
10900 8900 kabaca 2000 point teden düştü %38,2 sini aldi764 puan eder. Fazlası şimdilik hayal çok gaza gelip shortcu yakaladiysa 1000 puan alabilir ama şimdilik zor. Buralar pozisyon için flat olmalı bence.
Yer İmleri