Sayfa 754/1003 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop LXIII

  1. KAP: TOASO [ ] TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1411677

    https://kapatt.matriksdata.com/40283...95ce203d02634e

    https://kapatt.matriksdata.com/40283...95ce203d0c634f

    Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

    Brüt: 12 tl Net:10.20 tl.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

  2. Tekniğe çok guvenmesem de vadeli bugün düşüş onayı aldı gorunuyor

  3. KAP: TOASO [ ] TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1411681

    Şirketimizin Kâr Dağıtım Politikası kapsamında yapılan değerlendirmeler neticesinde, 2014 yılında alınan genel kurul kararı ile yürürlüğe giren mevcut Kâr Dağıtım Politikası'nın şirketimizin uygulamaları ve endeks beklentileri de dikkate alınarak aşağıdaki şekilde güncellenerek 2024 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir:

    25.03.2025 tarihli Olağan Genel Kurul'da Kar Dağıtım Politikası değişiklik önerisi Genel Kurul tarafından kabul edilmiş olup, güncel metin aşağıda yer almaktadır.


    KÂR DAĞITIM POLİTİKASI


    Şirketimiz Türk Ticaret Kanunu hükümleri, Sermaye Piyasası Düzenlemeleri, Vergi Düzenlemeleri ve diğer ilgili düzenlemeler ile Esas Sözleşmemizin kâr dağıtımı ile ilgili maddesi çerçevesinde kâr dağıtımı yapmaktadır. Kâr dağıtımında, Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak pay sahipleri ve Şirket menfaatleri arasında dengeli ve tutarlı bir politika izlenmektedir.

    İlke olarak, ilgili düzenlemeler, yatırım ihtiyaçları ve finansal imkânlar elverdiği sürece, piyasa beklentileri, uzun vadeli şirket stratejisi, yatırım ve finansman politikaları, kârlılık ve nakit durumu dikkate alınarak Sermaye Piyasası Düzenlemeleri çerçevesinde hesaplanan Şirket'in net dağıtılabilir dönem kârı, yasal kayıtlarımızda mevcut kaynaklardan karşılanabildiği sürece Olağan Genel Kurul veya gerektiğinde yıl içinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul kararıyla azami oranda nakit ve/ veya bedelsiz hisse şeklinde dağıtılır.

    Kâr dağıtımının Genel Kurul toplantısını takiben en geç bir ay içinde yapılması amaçlanmakta olup, kâr dağıtım tarihine Genel Kurul karar vermektedir. Genel Kurul veya yetki verilmesi hâlinde Yönetim Kurulu, Sermaye Piyasası Düzenlemelerine uygun olarak kâr payının taksitli dağıtımına karar verebilir.

    Şirket Esas Sözleşmesi'ne göre; Yönetim Kurulu, Genel Kurul tarafından yetkilendirilmiş olmak ve Sermaye Piyasası Düzenlemelerine uymak kaydı ile kâr payı avansı dağıtabilir.

    Kâr payı dağıtımında imtiyaz bulunmamaktadır. Kâr payı, dağıtım tarihi itibarıyla mevcut payların tümüne, bunların ihraç ve iktisap tarihleri dikkate alınmaksızın eşit olarak dağıtılır.

    Sayın pay sahiplerinin bilgilerine sunarız.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

  4. Piyasa Gündem:

    Elektriğe 1 Nisan dan itibaren %25 zam gelmesi bekleniyor.

    ~ Olcay Dilek

    Zammın ardından bazı aboneler otomatikman katlamalı elektrik faturası kapsamına girecek.

  5. #6029
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan "Devlet Bahçeli entübe edildi" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

    https://www.sozcu.com.tr/dmm-den-dev...iklama-p155407
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

  6. Gönderi

    Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Bloomberg HT
    @BloombergHT
    📍 "Türkiye piyasalarında dalgalı seyrin sürmesini bekliyorum."
    📍 "Türkiye’de uzun vadeli sermaye çekecek kalkınma ortamına ihtiyaç var."

    DWS Group Kıdemli Fon Yöneticisi Sebastian Kahlfeld, Ceren Dilekçi Köseoğlu’nun sorularını yanıtladı.
    https://x.com/BloombergHT/status/1904570428267323652

    bıyıklı hsbc ile bize ayak çekmeyin gerçek yabancı ne diyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan "Devlet Bahçeli entübe edildi" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

    https://www.sozcu.com.tr/dmm-den-dev...iklama-p155407
    Özlettiler...Bayram dönüşü salı günü kürsüde görmeyi bekliyoruz...Telefon konuşmalarının yanında kanlı canlı da görelim..

  8. Tuğba Özay
    @t_ozay
    ·
    40d
    Sn. Fatih Karahan ve Sn. Mehmet Şimşek’in telekonferansında öne çıkan noktalar;

    â*•ï¸Açıklamalara göre satılan toplam döviz miktarı:

    1. Gün 10 milyar dolar,
    2. Gün 3 milyar dolar,
    3. Gün 12 milyar dolar (Toplamda: 25 milyar dolar) döviz satıldı.

    â*•ï¸Yerli talebi mevcut gelişmeler neticesinde arttı ancak sonrasında kur oynaklığının azalması ve TL getirisinin yükselmesiyle azaldı. Satışlar ağırlıklı yabancı yatırımcı ve fonlar kaynaklı. (Kur stabil kaldığı sürece yerli talebin daha da azalacağı düşünülüyor)

    â*•ï¸Dövizdeki %4 değer kaybının %30-40 geçişkenlikle enflasyona etki etmesi bekleniyor.

    â*•ï¸Aylık enflasyonda geçici etki görülse de yıllık enflasyon hedefine ulaşma konusunda engel görülmüyor. (Dolayısıyla OVP ya da enflasyon raporunda yeni bir revizyon görmeyeceğiz gibi görünüyor. Yıl sonu enflasyon hedefinin ne kadar tutacağı bence hala şüpheli.)

    Sonuç itibariyle; olaylar bu haliyle kalır ve kapanırsa ekonomik etkisi sınırlı ve rakamsal bazda düşük kalabilir ve gerçekten program devam edebilir, sadece biraz sekteye uğrayarak. Ancak yeni yaşanabilecek olası gelişmelerin belirsizliği risk olarak masada duruyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 754/1003 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •