Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Ekrem Ýmamoglu’nun terör suçundan tutuklanma talebinin reddine itiraz edecek
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Ekrem Ýmamoglu’nun terör suçundan tutuklanma talebinin reddine itiraz edecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ekonomi düzelir vs geçiniz kardeþim belki 10 sene ye anca.... þu an da koyune dönsen 4 duvar ev çevirmen bile 2 milyon 90 lar da n olursa olsun bir þekilde insanlar bir þekilde inþaata girisirdi alým gücü belkide son 40 sene de en dipler de
Nasýl düzeliyor ya da düzelir ekonomi 600 milyar dolar borç faizi 60 milyar dolar bir o kadar cari açýk. Nerden buluyorlar her sene 120 milyar dolar. 2028 de 1 trilyon dolar borç ile devir alacak yerine gelen. En iyi yönetim ile en iyi þartlarda 25 sene sürer bunun telafisi.
Ýris Cibre
@iriscibre
·
17d
TCMB bugün Bankalarla olaðanüstü toplantý yapacak.
Gündem; güven kaybý, TL deðer kaybý ve yeni önlemler
Daha sonra Bankalar Birliðinden açýklama gelecekmiþ
Ne diyecek bu saatten sonra
tabi þimdi herkes endeksi merak ediyor (pazartesi olarak deðil, genel bakayým... grafikleri bir taradým )
siyasette büyük hamleler geldi, aðýr yumruklar atýldý... raund bitti... biraz dinlenirler, hergün döðüþ olmaz... bünye kaldýrmaz.. buna temel diyebiliriz
teknik olarak
vadelinin bu turda 9830-9930 aralýðýný kýrmasýný beklemem... kýrmayýnca da biran önce 10800'ün üstüne atmak isterler... % 4-6 var, o kadar düþüþten sonra bunu yapmalarýda kolaydýr...
10800 üstüne atamamalarý kötüye iþaret eder... orta vadede bistin dahada aþaðýlara gitme ihtimali var anlamý çýkar bundan
zaten geçen haftaki düþüþ bile yine bir mihendislik iþi oldu
ve ''DÜÞMEYEN BÝST yapmýþlar'' sözü devam etmesi için
(söyledim, geçen haftaki düþüþ deðil benim için... bist 100.000'den 1 milyona gitti... 1 milyon 100'den 900.000'e gelmesine ben düþüþ demem... haa 1 milyon 100'den 750.000'e 800.000'e düþsün, tamam düþtü derim )
bu haber þortçu için ballý kaymak oldu zararlý pozlarýndan kaçabilmek için...
yarýndan itibaren, pay vadelilerde þortçu pozlarý bu fiyatlardan flatlemek istyecektir
diye düþünmekteyim
yatýrým tavsiyesi deðildir
normalde 9:25 viop açýlýþýný görmeden, taktayý görmeden yorum yapmam ama... yarýn sabah hastahanede iþim olduðu üçün þimdi yazdým
burada yazdýðým görüþlerimde denüþüklük olursa, yarýn ''dünkü analiz iptal, herkes kendi analizini yabsýn '' deyebilirim
bunlar sizlere bir bakýþ açýsý göstermek üçün yazýldý.
Yer Ýmleri