Yürüyüþe katýlan çoðu genç ailesinden uzakta kalan çocuklar.9 gün tatille bunlarý ebeveynlerinin yanýna gönderdiler.NASÝHAT edecekler.
Dediðin doðru da olabilir..ACABA TURBUN BÜYÜÐÜ MÜ geliyor ki,önlem alýnýyor..
Nereden bakarsan bir þey çýkýyor.
ADÝOS mehmet abi gel artýk..
ülkemizin sahipsiz olmadýðýný düþünüyorum hala..
Ýmamoðlu çýkmasa dahi yerine baþka isimler bulunur, bu akp için kurtuluþ deðil..
bunlar için tek kurtuluþ chp ye kayyum atama..
bu olursa sahipsizmiþiz diyecem ve Allah esirgesin büyük olaylar olur..
umudumu keserim
Abka, 2.11 gram bazlý endex..mantýklý geliyor..8500 altýnda ve kabul ediyorum..
orda görüldüðü üzere de yaklaþýk 6 aylýk bir dipte gezme süreci olmuþ..o zamanlarda sindirme aþamasý olmuþ..
yanisi þu..uçan kaçan yok..en az 6 ay beðen beðen al dönemi var..
BU SENARYONUN ÝÇÝNDE CHP YE KAYYUM YOK..bu olursa burasý tutmaz..
1.ülke sahipli ve Ýmamoðlu hazýrlanýyor.
2.ülke sahipsiz kaos hazýrlanýyor..
baþka seçenek görmüyorum..adalet falan geçelim orayý..konuþmaya bile gerek yok..
film bitti eehhh iþte. idare eder yokluktan izlenir.
yukarýda bold yabdýðým yer kesinlikle yalan.. yalan söylüyorsun.
ben bu ayeti ilk okuyorum mesela.
bu bir. diðer konu neden yalan olduðunu söyleyim.. hiç bir ateist kurandan ayetlerle incilden kýssalar ile tevrattan taneler ile budistten öðütlerle karþýdakini alt etmeye veya bunun üzerinden laf çakmakla iþi olmaz.
çünkü ortada bir sorun varsa o soruna atýfta bulunarak çözüm bulunabilir veya sorun ortadan kaldýrýlabilir. diyelim ülkede çok büyük yangýn çýktý .. iþte idareciler toplandý ne yaparýz ne ederiz çözüm tartýþmalarý vs. þimdi sen ortadaki yangýna atýfta bulunmuyorsan ne bilem uzaylýlar iyidir hoþtur gibi saçma bir tartýþmayla konuyu döndürmeye çalýþýrsan soruna çare bulamaz çözümde üretemezsin.
bu nedenle bu tartýþma daha en baþýndan sakattýr. neden ? ben sana bir ayet söylesem ve desemki inanan birine (hafýz deðilse). bu ayet kaçýncý hangi surenin kaçýncý ayeti ve bana türkçesini naklet desem heral bön bön yüzüme bakarsýn.
o nedenle buradan bir tartýþma çýkmazçünkü sen daha inandýðýn halde bilmiyorsunki atesit neden bilsin bu ayetleri.
ha.. tartýþma ortamý düzenlenir. felsefi anlamda ortam kurulur. ilgili kiþiler ve daha doðrusu bilgili kiþiler bu konuyu tartýþabilir bir düzlemde.
hala ciklet orucu bozarmý diye her sene sorulan bir toplumda sen ayetlerle veya diðer dinlerden alýntýlar ile tartýþma yürütemezsin
1 deil milyon kitap yaz. tanrýlarýn varlýðýný ispat edemeyeceðin gibi yokluðunuda ispat edemezsin.
dinlerin bir felsefe olduðunu kabul etmen lazým.
![]()
basit hesap, basit açýklama
10.800-1000=9.800 (a)
9800-1610=8190/8100 (b)
a kýsa poz açma b uzun poz açma yerleri
kural 1: batarsan ne sen beni ne ben seni tanýyorum
kural 2: zengin olursanda ne sen beni nede ben seni tanýyorum
https://m.youtube.com/watch?v=HzjE33...&start_radio=1