Sayfa 590/633 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600 ... SonSon
Arama sonucu : 5062 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. İnşallah perea gibi bir başka uzun vade düşünen bir fonun ilgisini çeker.

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Kredili işlem yasağı tahtada hareketi durdurdu.. Bank of 1.1 milyon lot mal satarak tüm takasını sıfırladı.. Perea fonunun sattığı malları alan Tacir info ve yapı kredi 54 den itibaren mal boşalttı. Tacir hala satmaya devam ediyor.. Bu hissede tahtacı filan yok şuan.. Endekse paralel hareket ediyoruz ancak düşüşümüz endeks ve olaylardan önce başladı..Çok hızlı aşağı geldik maalesef
    Evet maalesef.54 den direkt 50 altı ..
    47-49 destek olur derken tepetaklak olduk.
    Resmen çocuk oyuncağına çevirdiler.
    Bizde 54-60 kırılır mı diye bakıyorduk.

Hayır ne değiştide?Satışın mı düştü?
    Aksine ben olsam usd hareketlenince ihtiyacım varsa alırdım telefon.Benim gibi düşünenler çoğunluktaysa 1 çeyrek dönemselliğede olumlu yansır.

3. Ceo nun böyle havalarda şirketine sahip çıkması lazım.
    Gerekirse aracı kurumların analistlerini davet edip sunum yapmalı.Ama nerdeeeeeee....Çok yoğunlar sanırım.

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Ceo nun böyle havalarda şirketine sahip çıkması lazım.
    Gerekirse aracı kurumların analistlerini davet edip sunum yapmalı.Ama nerdeeeeeee....Çok yoğunlar sanırım.
    Hocam hint fukarası:))..nerede onda o güç ve cesaret .. düşünce vs..??

5. Millet tüydü 30 endexe..orda hayat var..alçak sürünmeye devam...burası da güzel..mis gibi torpak..:))

6.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Ceo nun böyle havalarda şirketine sahip çıkması lazım.
    Ceo şuan Hindistan da Redington Holding te. Paynet in satışını kutluyorlar.. Aslında ceo yu kutlamak lazım..Sıfırdan kurduğu paynet i bence çok iyi bir fiata sattı.. Ancak esas iş bunda sonra başlıyor.. Bundan sonra satacak bir paynetiniz yok. Dolayısıyla yeni faaliyet alanlarında başarılı olmak lazım.

7. Hissede alış satış baremleri çok zayıf ancak bu kredili işlem yasağı işlem leri engelliyor ve kredili mal taşıyanları mallarını satmak zorunda kaldılar. Yasak kalktığı hem işlem hacmi artacak hemde yeni alım ordinoları gelecektir..Burada kredi yasağına çok talihsiz bir dönemde yakalandık.. SPk nın bu yasağı kaldırması lazım.. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz..

8. Geçen gün çocuklar illa sinemaya gidelim, uzun zamandır gitmiyoruz dediler. İyi hadi öyleyse dedim. Listeye baktım hikayesi güzel, kadrosu kaliteli,bir aksiyon filmi buldum, Türkler ve yabancılar karışık oynuyor filmde. Hazırlıklar yapıldı, mısırlar evde patlatıldı, çay-kahve vs. derken gittik sinemaya filmi izliyoruz. Salon aşırı kalabalıktı, boş koltuk yoktu. Baya heyecanlı bir filmdi. Toplam 2 saat 15 dakika. Filmi izlerken 107. Dakikada bir anda elektrikler gitti. Haydaa... Elektrik teknisyenleri bir müddet uğraştı, bende anlarım iyi kötü. Ne olmuş dedim aşırı yüklenme hocam dedi. Biraz bekledik elektrikler geldi . "Salon sorumlusu filmi 107. Dakikaya kadar ilerletip ordan izlemeye devam ederiz" derken bozuk bir ses, "bizde ileri sardırma yok demesin mi" Nasıl yani? Aynı sahneleri bir daha mı izlicez ? Haydaaa.. Vakit nakittir abi bizim için biz gidiyoruz desemde çocuklar sonunu çok merak ettiği için, doğrusu ben de merak etmedim sayılmaz. Çünkü İlk 107 dakika epey keyifliydi... Oturduk ve baştan tekrar izlemek zorunda kaldık. Ben kaderci bir insanımdır. Başa gelen her olayda bir hikmet ararım. Elektrik gitmese ve vaktinde çıksak belki yolda başımıza başka bir iş gelecekti...Böyle bir durum olduğunda da vardır bir hayır, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler dedim.

Yaa işte böyle bir olay geçti başımızdan. Sizlerle paylaşmak istedim. Buna benzer bir olay siz de yaşadınız mı?
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Sayfa 590/633 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •