Originally Posted by
ABKA
Buraya 10 video koydum.Bakın birisi..
1200 telefon al-soğuk cüzdan ekle....delegelerin tercihini değiştir..Kiptaşdan ev ver...herşey faturalı-belgeli..HALA BENİM KARIM YAPMAZ, OLAYI....
https://x.com/i/status/1902588349300253014
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, üç gün önce Gelecek Partisi'nden istifa edip AK Parti'ye geçen Serap Yazıcı Özbudun'un CHP'ye geçmek için kendileriyle görüştüğünü söyledi.
Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Salı günü partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada 23 Şubat'ta düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Kongresi'nin 'şaibeli' olduğunu belirtti. CHP lideri, AK Parti'nin Türkiye'nin dört bir yanından gelmiş 1.608 delegesine toplam değeri 6 milyon 750 bin lira olan, tanesi 4.200 lira olan saat hediye edildiğini belirtti.
Özel, ''Tayyip Bey orada bile delegeler saatleri takmış, kadranında imzası var. Bu yoklukta, yoksullukta kişi başı 4.200 lira, 6 milyonluk hediye dağıtmış, 'CHP'nin kongresinde şaibe var' diyor. Bir kanıt bulamıyorlar, sadece algı operasyonu yapıyorlar ama gözümüzün önünde 1.600 küsur delegenin koluna, 'beni seçtin' diye 4.200 liralık saat takıyorlar,'' dedi.
Özel ayrıca kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı konuşmayı da eleştirdi. ''Bir ülkede iktidar muhalefete muhalefet etmez. Bir ülkede muhalefet iktidara muhalefet eder. Eğer iktidar muhalefete muhalefet etmeye başladıysa psikolojik olarak iktidar el değiştirmiştir,'' diyen Özel, AK Parti'nin geleceğin ana muhalefet partisi olduğunu belirtti.
anlaya bilirsen her yazdığının cevabı var ama en son golümü anlayacaksın çünkü örnekleme yapıcam
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri