Bayram tatili 9 gün olmuş.2 gün resmi tatil 3 gün idari.
Yakında yarım gün resmi tatil olan haftalarda 4,5 gün idari tatili de göreceğiz galiba.
Bayram tatili 9 gün olmuş.2 gün resmi tatil 3 gün idari.
Yakında yarım gün resmi tatil olan haftalarda 4,5 gün idari tatili de göreceğiz galiba.
Son düzenleme : myfinans; 26-03-2025 saat: 21:55.
aynen,zaten iş arap saçı gibi,bu zattan çıkmış gibi geri plandakilere bakmak lazım,zatı bu işe sokanların niyetine bakmak lazım,tamam çok kötü herşeyi ilmek,ilmek işlemiş,aklıma kenedy planları geliyor,ikiz kulelerin vuruluşu vs,yani seneryo örtüşüyor,hiçbirşey bu sistemden kurtulmaz,yani haticeye değil neticeye bakmak lazım !!!
Bir müddet ortalıklardan kaybolmam lazım,belki katmanduya kadar gidebilirim![]()
idare tatilde hastaneler ameliyat yapıyor mu .
4 ay evvelden gün vermişlerdi yine 4 ay mı beklemek gerekiyor yeni randevu almak için
aynen öyle maskesini takıp gitmiş birileri zorlamış olmalı ben ekremin yerinde olsam onu kabul etmezdim safralarını alıp chp den istifa etsin yada özgür onu ve safralarını chp den ihraç etmeli onların sokakta hiç bir karşılığı yok sadece chp li görünüyorlar büyük babamız ATATÜRK ün partisi hainleri kabul etmez bu hainler chp yi haramilerin kontrolüne bırakmak chp nin başına geçmek istiyorlar. özgürün polisin haramilerin saldırı gücü gibi davranışlarına sert tepki göstermesini yerinde buluyorum. kararlı ve sert cümlelerle uyarmasıda yerinde olmuş sivil polis gençlerin içine girip tetikçi polislere silah sayılacak maddelerle saldırmasıda olasıdır
Yer İmleri