ibrahim halil baran
@ixbaran
Kurd mecbûrin bi Îsralê re tifaqê deynin.ŞIVANO🐐
@HsamettinOrman5
·
4s
Ne mecburın.jurgenklop
@conrad1379941
·
7s
mecbur oğli mecburunBiraz çalışırsak, Kürtçeyi anlayabiliriz.tahi
@hilmitahi
Kurd mecburun bı seytane re tifage deynin.
Hısım hısım.
@erefefik
Hurşit Güneş
@hursitgunes
·
9d
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması üzerine gelişen toplumsal olaylarda görev yapan AFP muhabiri Yasin Akgül, NOW Haber muhabiri Ali Ekber Tosun, foto muhabiri Bülent Kılıç, muhabir Zeynep Kutay, İBB foto muhabiri Kurtuluş Arı, Bakırköy Belediyesi fotoğraf görevlisiGökhan Kam ve yine muhabir Hayri Tunç tutuklanmıştır.
Basın tutuklanınca özgürlüklerden bahsedilemez. Ülkemiz hızla daha otokratik, daha baskıcı bir ortama sürüklenmektedir. Sanıyorum kazanılan seçimlerden sonra yürütülen “normalleşme/yumuşama” stratejisinin ne denli mahzurlu ve maliyetli olduğu çok iyi anlaşılmıştır.
Artık güçlü siyasete, stratejik muhalefete büyük ihtiyaç bulunuyor.
@erefefik
İmamoğlu'nu harcayamazsınız, İmamoğlu hepinizi harcayacak. Acayip insanlar.Rasim Ozan Kütahyalı
@RasimOzan_K
·
9s
Ankara’da hava döndü
Özgür Özel’in son 5 gün içindeki olağandışı performansı ile nasıl İBB’ye kayyum kararı ertelendi ya da iptal edildiyse,
2023 kurultayı muhtemelen iptal edilmeyecek
Dolayısıyla CHP’ye kayyum atanmayacak
6 Nisan kurultayında Özgür Özel nerdeyse 1200 oy ile yeniden seçilecek
6 Nisan kurultayını Devlet engellemeyecek
CHP’ye Kılıçdaroğlu’nun dönüşü iptal. Kemal Bey artık gerçek anlamda emekli oldu diyebiliriz.
Devlet içinde rota yeniden oluşturuldu
ROK olarak benim yorumum: Özgür Özel bir lider olarak son 5 günde yeniden doğdu ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı artık Özgür Özel’dir
Özgür Özel= Avarel Dalton
@erefefik
https://www.bbc.com/turkce/articles/c1lv828e039o
Yaklaşık 2 ay önce tutuklanmış. Demek ki; İBB ve İmamoğlu operasyonuna hazırlık operasyonuymuş.Gezi Parkı protestolarının planlayıcılarından olma suçlamasıyla gözaltına alınan Menajer Ayşe Barım 27 Ocak'ta tutuklandı.
Mahkemeye sevk yazısında Barım'ın "olayları planlayan, örgütleyen ve yönlendiren, iradesi sorularak bu yönde kendisinin karar bildirerek yön verici ve belirleyici kişilerden olduğu" iddia edildi.
Tutuklandığı için sanatçı takımını örgütleyemedi. Avarel Dalton bu yüzden Saraçhane eylemini erken bitiriyor.
@erefefik
Yılanı boruya sokarsan, yılanı düzeltemezsin. Boruyu yılana sokacan.
@erefefik
IBANoğlunun kalemi kırıldı...
O'nu Selanikliler bile kurtaramaz aywaaa...!
![]()
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Aywaaa....!
Reis "turbun büyüğü daha sonra..." dedi...
Ben turbun büyüğünü IBANoğlu zannediyordum..
Sence turbun büyüğü kim/ler ne/ler olabilir?![]()
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Yer İmleri