Sayfa 435/984 ÝlkÝlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 7872 madde; 3,473 - 3,480 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

Allah Allah kk nin chp ye dönüþ olasýlýðý belirdi.hem de rte nin kurultayý iptal ettirme fikriyle beraber.rte demek ki kendi için en uygunu olarak kk yi görüyor.forumda da geçenlerde konuyu degerlendirmistik en rasyonel çözüm bu.toplum da bu kaostan kurtulur kk sessiz güç olarak chp nin baþýnda oturduðu zaman dosta güven düþmana korku verir.tarihte hiç bir þey yapmadan rakipte bu korkuyu oluþturabilecek bir lider ben görmedim.eminim hemen rasyonel bir eylem planý yapar.soyle tenha bir sehirlerarasi yol bulur muhalifleri peþine takar en az 500 km yol yürütür.adini da ultra mega adalet yürüyüþü koydu mu tamamdýr.arada espresolab miydi neydi o kahve zincirinde kahvesini içer.hem oradaki emekçilerin iþlerinden olmamasýný saðlar hem de toplumsal huzur konusunda dev bir adým atmýþ olur.

Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Allah Allah kk nin chp ye dönüþ olasýlýðý belirdi.hem de rte nin kurultayý iptal ettirme fikriyle beraber.rte demek ki kendi için en uygunu olarak kk yi görüyor.forumda da geçenlerde konuyu degerlendirmistik en rasyonel çözüm bu.toplum da bu kaostan kurtulur kk sessiz güç olarak chp nin baþýnda oturduðu zaman dosta güven düþmana korku verir.tarihte hiç bir þey yapmadan rakipte bu korkuyu oluþturabilecek bir lider ben görmedim.eminim hemen rasyonel bir eylem planý yapar.soyle tenha bir sehirlerarasi yol bulur muhalifleri peþine takar en az 500 km yol yürütür.adini da ultra mega adalet yürüyüþü koydu mu tamamdýr.arada espresolab miydi neydi o kahve zincirinde kahvesini içer.hem oradaki emekçilerin iþlerinden olmamasýný saðlar hem de toplumsal huzur konusunda dev bir adým atmýþ olur.
    Bayram ikramiyesini aldýn mý???
    Bir Avrupa turu yaparsýnýz.!!!
    Bayramda.!!!

Tayyip’in sayesinde.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Bu imam mýdýr nedir bir de gözünü cizdiren ozel mýdýr nedir kk bir gitti chp yi mahvetti.kk mecbur mu bu yaþtan sonra Silivri ye falan gitsin.gene yüce gönüllü hapiste ziyaret etti imam i.hayir neymiþ onu aday gösterse anketlerde birinci geliyormuþ tüm anketlerde imam rte yi yeniyormus.e ne olmuþ yani bu memlekette seçim mi biter 2028 e yetiþmez de malum biz de mahkemeler az bisi yavaþ iþliyor 2033 bilemedin 2038 de kazanýrsýn di mi.aceleye ne gerek var.hem bu olumlu dünyada bu kadar strese ne gerek var Silivri de yat dinlen di mi.kk en iyi seçim en iyi alternatif muhalefetin baþýna evel Allah bir gecsin yavuz sultan selim den bu yana gelen bir nefreti bir tabuyu da yýkar bo nus olarak.tabi parti kk yokken biraz yipranmistir 2028 seçimine bu toparlanma yetismeyebilir peþinen diyeyim de kk na kýzmayýn.ama 2033 de kesin rte emekli AKP de tarihin tozlu sayfalarýna gider.bakin çok ama çok düþük bir ihtimal ama 2033 de olmazsa 2038 kesin.burdayiz be burdayýz bur da yizzzzz.bak gene tüylerim tiken tiken oldu ne adam be.dusuncesi bile insaný heyecanlandýrýyor.

Kk konusunu geçenlerde konuþurken burada yazan benim de ufkumu açan akýllý feraset sahibi bir forumdas vardi.o da bu kk olayýna eminim çok sevinmiþtir.ne akýllý ne ferasetli ne özverili bir forumdasti .zaten bu hisse net i ondan seviyorum .akil akýldan üstündür diye boþuna dememiþler.bak tg rt ye bak cem küçüðe bak a haber e bak cnn e hep kk hakkýnda ozlemle bahsediyorlar.neden ,toplumsal barýþýn anahtarý kk da ondan.o oldu mu masallah halk yarým þiþe Pasi flora içmiþ gibi oluyor bu ozgur ozel ne yapmakta ne planlanmaktadýr.halki her gün sokaða çýkar, güzide þirketlerimiz i boykot falan bunlar nedir yahu.hep toplumsal barýþý bozacak konular.

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Emekliler mujde;

4.000 TL lik bayram ikramiyesi teklifi mecliste kabul edilmis.

Hadi iyisiniz.

6. CHP li delege KK aday olursa kurultay salonundan kovar.

7.  Alýntý Originally Posted by hs37 Yazýyý Oku
    CHP li delege KK aday olursa kurultay salonundan kovar.
    K.K. Meral hanýmla açýk iþ birliði yaptý, bu gerçeði kimse deðiþtiremez, geçmiþ dönemine saygýdan kimse ses etmiyor ama býrakýn aday olmayý seçime oy vermeye bile gelemez.

Ppf lerde bugunde eksi getiri olanlar var.ne guzel [emoji39]

Sayfa 435/984 ÝlkÝlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •