Sayfa 821/1003 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bazı fonları Herkese vermiyorlar Öncelikle nitelikli yatırımcı olman gerekiyor
    bende nitelikli yatırımcıyım bak vakıfbank 3 gün yerleştirdi dün gece haberim oldu

2. yarın çok tehilkeli bir gün..çünkü, bayram girecek araya..ne kadar turp varsa sergileyeceklerki bayramda millet gevşesin..
    mükendis bunlar..

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bende nitelikli yatırımcıyım bak vakıfbank 3 gün yerleştirdi dün gece haberim oldu
    Geçen sene Kuveyttürkde 1 fon bulduydum fon içeriği mikemmel dağılım tam istediğim gibiydi, alıyım dedim sana veremeyiz bu sadece nitelikli yatırımcı için deye uyarı geldiydi ordan aklıma geldi katılım diyince
    Şu sıralar revaçta serbest fonlar
    Mesela IIE fonu bu ay getirisi yüzde 21 waşşş
    Kesin nitelikli yatırımcı içindir
    Hamdım Piştim Yandım

arkadaşlar ACİL bir durum:

adana balcalı hastanesinde yatan bir yakınım için ACİL kana ihtiycım var.

grubu A rh+

başka gruplardan verilip, onun yerine Kızılay'dan A rh+ kanda verilebiliyormuş ama öncelikli olarak a rh+ olsa iyi olur dediler

adana, hatay, osmaniye, mersin illerinde olup, ve bu konuda bana yardım edebilecek olan varsa sevinirim

şimdiden teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçen sene Kuveyttürkde 1 fon bulduydum fon içeriği mikemmel dağılım tam istediğim gibiydi, alıyım dedim sana veremeyiz bu sadece nitelikli yatırımcı için deye uyarı geldiydi ordan aklıma geldi katılım diyince
    Şu sıralar revaçta serbest fonlar
    Mesela IIE fonu bu ay getirisi yüzde 21 waşşş
    Kesin nitelikli yatırımcı içindir
    Nitelikli yatırımcı olmak için ne gerekir?
    Nakit mevduatlarının ve sahip olduğu sermaye piyasası araçlarının da dahil olduğu finansal varlıkları toplamı 1.000.000 Türk Lirası tutarını aşan yatırımcılar Nitelikli Yatırımcı olarak tanımlanabilir.

bumu şartı

6. Bana anlayan arkadaşlar mevduatdan şuanda aylık getirisinden daha iyi fon varmı

7. Bilmiyorum ki başka şartı var mı
    Para ise o kolay
    Hamdım Piştim Yandım

8. ppf dan çıkardığım paraya 3 banka ile konuştum aylık %46-49 arasında bant sunuldu bugun karar vericem

Sayfa 821/1003 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •