Sayfa 820/1003 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Viop LXIII

1. katılım para piyasasın dan anlayan varmı nasıl bu günlük mü uzun vade mi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    8d
    Tahvillerde, özellikle TLRef kağıtlarda satış devam ediyor. Yabancı çıkışı devam...

TLRefler, ppf lere alınan kağıtlar. Bu yüzden arada sabit kuponlu tahvillere alım gelse de, TLRef satışı devam edince, ppf getirileri de negatif ya da çok düşük gelmeye devam ediyor.

Ppf'den çıkıldıkça, tahvil oranı artıyor, oran artınca, oranı düşürmek için yeni satış geliyor.

Ne yazık ki, tahvillere daha satış gelmemesi için ppfden tahvil zorunluluğunu kaldırmayacaklardır.

Bu şartlarda, faiz getirisi isteyenler için mevduat, katılım para piyasası, arbitraj fonu (vergisiz) ya da serbest fon getirileri makul devam ediyor

cevap gelmiş
    Şu an en karlı olan arbitraj fonları..Oraya da kayıyorlar zaten.
    Fonlar da iyice trade oldu artık memlekette. Eskiden daha orta uzun yatırımcı içindi..

3. Bulut grafik atmıyorsun deniliyor trade alanı dar makina işlemleri fazla olunca saatlik paylaşmıyorum benim trade alanımda bozuluyor gelene veriyorlar sonra kademeler boş .uyarı anlamında bir saatlik graf paylaşıcam kendi graflarınızla karşılaştırırsınız.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. 45 den gece gündüz faizi veriyor pankam
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    katılım para piyasasın dan anlayan varmı nasıl bu günlük mü uzun vade mi
    Uzun vade, günlük yok gibi bir şey, burada bir müşteri 30-60-90-120-150-180 günlükmal almak istiyor, banka bu müşteriye malını alacağı zaman senin paranı arıyor, sende banka yolu ile bu malı alıyorsun, müşteriye malı veriyorsun, sözleşmeler bu şekilde. malın fiyatı peşinde 30 lira, 180 güne 40 lira, sen ilk fiyat 30 sisteme girdin, 180 gün sonra paran 40 lira oldu. finansa eden sensin, ödeyen müşteri, banka ise hizmet bedeli alıyor. 3-4 ay önce bankalarda yıllık 45 varken, burada 30-32 aralığı. oran olarak büyük fark var, ama katılım işi esasında uygun.

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şu an en karlı olan arbitraj fonları..Oraya da kayıyorlar zaten.
    Fonlar da iyice trade oldu artık memlekette. Eskiden daha orta uzun yatırımcı içindi..
    nasıl oyuna dahil olabilirim inceden bilgi verirsen günlük mü bu uzun vade mi risk oranı nedir
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    katılım para piyasasın dan anlayan varmı nasıl bu günlük mü uzun vade mi
    Bazı fonları Herkese vermiyorlar Öncelikle nitelikli yatırımcı olman gerekiyor
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Uzun vade, günlük yok gibi bir şey, burada bir müşteri 30-60-90-120-150-180 günlükmal almak istiyor, banka bu müşteriye malını alacağı zaman senin paranı arıyor, sende banka yolu ile bu malı alıyorsun, müşteriye malı veriyorsun, sözleşmeler bu şekilde. malın fiyatı peşinde 30 lira, 180 güne 40 lira, sen ilk fiyat 30 sisteme girdin, 180 gün sonra paran 40 lira oldu. finansa eden sensin, ödeyen müşteri, banka ise hizmet bedeli alıyor. 3-4 ay önce bankalarda yıllık 45 varken, burada 30-32 aralığı. oran olarak büyük fark var, ama katılım işi esasında uygun.
    çakır anlattığına göre yanlış anlamdıysam mevduattan 12-13 puan daha düşük
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 820/1003 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •