Ekrem Ýmamoðlu'nun Avukatý Mehmet Pehlivan, soruþturmadaki gizli tanýklardan birinin 100'den fazla sabýkasý olduðunu mahkemedeki ifade tutanaðýna geçirdi. (Nevþin Mengü)
gizli tanýk olayý ülkede bir daha gözden geçirilmeli bugun bunlara olan yarýn öbürgün onlara olur bunun ülkeye yararý olmaz yalancý þahitlerle insanlarýn geleceklerini çalar aile toplum yapýsýný bozarsýn þuanda olan bu zaten ayrýca iþin garibi gizli tanýða avukatlar yüz yüze soru soramýyor diye duydum doðrumu bilmiyorum
Özel ne dedi A haber veya TRT canlý imamoðlunun yargýlanmasý yayýnlasýn halk görsün dedi madem anlattýklarý kadar yolsuzluk varsa yapsýnlar yayýnlasýnlar rezil olsun imamoðluçýk cak , duydum, öyle olabir, öyle olacaðýný düþündüm diyor çoðu ifadelerde gizli tanýklar varmý elinde somut birþey yok
Stopaj da çok 15 nedir ya ortalama malýn 7 de 1 ine el koyuyorsun
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ýris Cibre
@iriscibre
·
1 sa
Tahvillerde, özellikle TLRef kaðýtlarda satýþ devam ediyor. Yabancý çýkýþý devam...
TLRefler, ppf lere alýnan kaðýtlar. Bu yüzden arada sabit kuponlu tahvillere alým gelse de, TLRef satýþý devam edince, ppf getirileri de negatif ya da çok düþük gelmeye devam ediyor.
Ppf'den çýkýldýkça, tahvil oraný artýyor, oran artýnca, oraný düþürmek için yeni satýþ geliyor.
Ne yazýk ki, tahvillere daha satýþ gelmemesi için ppfden tahvil zorunluluðunu kaldýrmayacaklardýr.
Bu þartlarda, faiz getirisi isteyenler için mevduat, katýlým para piyasasý, arbitraj fonu (vergisiz) ya da serbest fon getirileri makul devam ediyor
https://www.hisse.net/topluluk/showt...86#post7006486
10950 , 3.þort 10850 den flat
Bi 10bin point daha kar kitleyeyimböyle böyle zarar çýkar umarým
Þimdi 10866
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri