Sitede sıkıntı mı var, son sayfa 837 yan sayfa 836 ekrana 836 ya önceki sayfayı açsın diye ekrana parmakla vura vura ekranı çatlattım
sanırım tek sorun bende ve dokunmatik ekran çalışmıyor sanki![]()
Sitede sıkıntı mı var, son sayfa 837 yan sayfa 836 ekrana 836 ya önceki sayfayı açsın diye ekrana parmakla vura vura ekranı çatlattım
sanırım tek sorun bende ve dokunmatik ekran çalışmıyor sanki![]()
ForInvest Haber
@forinvest_haber
·
1 sa
SPK, Barclays'in aracı kurum kurmasına onay verdi https://foreks.com/haber/detay/67e58...erdi-27-03-25/
sabıkalı bir kuruma izin vermişler.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Evet pc yi açtım sabah haberlerine girdim akıllı telefonum yoktu o zaman . .
Acı kaybımız diyordu resmim vardı vs vs diye yakınları şunlar diye ilan verilmişti yada ben öyle gördüm iş yoğunluğundan .
ama beni büyük düşüşten korumuştu . hacklenmiş olabilirim bilemiyorum ama banka uygulaması yazılan güçlü korumalı bir pc idi o
bir benzeri olay değilde bu hacklenme olmuştu pandemi başlamadan hemen öncede bir de aynı durum geçen pazartesi de o şekilde bir deneme olmuştu .
Ne zaman sayımda çöküş sinyali sistemde alsam yoğun saldırı oluyor evdeki pc me eğer birçok kişi ile paylaşırsam bunu birkaç kere de test ettim .
Bugün mesela her gün çalışan wifi li yazıcım bozuldu mal almayı düşünüyordum öğlen 12 ye kadar onla uğraştım sonra da piyasayı görünce vazgeçtim .
Mail atarak bile yazıyordu çok fonksiyonlu idi tüm ayarlar silinmişti ayarları incelediğimde . Her ayarı tek tek manuel yapmak zorunda kaldım kurulum dosyası bile yazıcıyı bulamıyordu çünkü
Bazen iyi saatte olsunlar sinyal veriyor böyle dışarıda kalıyorum işte
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
AA Ekonomi Finans
@aa_finans
İngiliz devi Barclays Türkiye’de aracı kurum kuruyor
✅SPK, bu hafta finans dünyasının önde gelen bankalarından olan ve uluslararası çapta hizmet veren İngiliz devi Barclays Bank PLC’nin yüzde 100’üne sahip olacağı Barclays Menkul Değerler AŞ ünvanlı yeni bir aracı kurum kuruluşuna izin verdi
http://v.aa.com.tr/3521872
vay be nasıl başlık atıyorlar görüyorsunuz İngiliz devimiş![]()
FORMASYON AVCISI 53
HFT devi o bofa 2 ise loading
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
1 sa
Ingiliz devi Türkiye'ye geldi diye davul zurna çalanlara çok kötü bir haberim var.
Dünyanın en sabıkalı HFT'si Türkiye'ye geliyor.
ABD'de emeklilik fonları ve yatırımcıların tazminat davası açtıran kurum burada at koşturacak!
birde piyasada olan fonculara sorsunlar![]()
FORMASYON AVCISI 53
Yer İmleri