Sayfa 802/1003 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: Viop LXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Ay ikiye bölündü birader
    sonra yapistirdilar uhu ile
    Delikanlı ayın 2 ye bölünmesi şudur...Ayette der ki;''Kıyamet yaklaştı ve ay bölündü''

Kıyamet gününü tasvir ederken,yani kıyamet anında olanları anlatırken bahseder.

AH CEHALET ne güzelsin..MUTLULUK vesilesisin.HELE BİLMEYEREK İFTİRA ATARAK hakkı saptırmak var ya...

''Dünya hayatına aldanarak dinlerini(yaşam tarzlarını) eğlence ve oyun haline getirenler, ayetlerimizi bile bile inkar edip bugüne varmayı nasıl unuttularsa biz de bugün onları unutacağız.'' araf 51

Ahirette hangi hayvanlar cennete girecek?????!!!!
    Salih aleyhisselamın devesi.!!!
    İbrahim aleyhisselamın danası.!!!
    İsmail aleyhisselamın koçu.!!!
    Musa aleyhisselamın sığırı.!!!
    Yunus aleyhisselamın Yunus adı verilen balığı.!!!
    Üzeyr aleyhisselamın merkebi!!!
    Süleyman aleyhisselamın karıncası.!!!
    Belkıs'a gönderilen hüdhüd.!!!

Deve ve sidiğini unutmuşlar.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Delikanlı ayın 2 ye bölünmesi şudur...Ayette der ki;''Kıyamet yaklaştı ve ay bölündü''

Kıyamet gününü tasvir ederken,yani kıyamet anında olanları anlatırken bahseder.

AH CEHALET ne güzelsin..MUTLULUK vesilesisin.HELE BİLMEYEREK İFTİRA ATARAK hakkı saptırmak var ya...

''Dünya hayatına aldanarak dinlerini(yaşam tarzlarını) eğlence ve oyun haline getirenler, ayetlerimizi bile bile inkar edip bugüne varmayı nasıl unuttularsa biz de bugün onları unutacağız.'' araf 51
    Tartışmaya kapalı
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Ay%27%...B6l%C3%BCnmesi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İSLAMI MAHVEDEN-mitolojik bir kurgu haline getiren ve analitik anlayışını öteleyen sistem:HADİS KÜLTÜRÜNE dayalı olan sistemdir.
    Hadis diye nakledilen çoğu söz islamı akıl dışına itmiş-mücadeleyi unutturmuş ve ŞİRK-ŞEHVETİN kaynağı olan sapık tarikatleri doğurmuştur.

Hz. EBUBEKİR döneminde yani PEYGAMBER(SAV) öldükten 2 yıl sonra sadece 500 hadis rivayet edilirken.Ondan 150 yıl sonra bu sayı 1.5 milyon hadise kadar çıkmıştır.Düşünün yani ŞÜPHELİ-KAYNAĞI belli olmayan ve PEYGAMBERE atfedilen sözleri.

Oysa AYET kültürü eğitim sistemine geçilse direk mücadele-cihat-protest yapı-akılcılık -istişare vs egemen olur.

Biz de gelip sarhoştan ve islam düşmanlarından islama atfedilen saçma sözleri duymazdık.

5.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    Bu dediğiniz çok doğru, Azrail'in elinden bir şekilde 1 kez kaçtığın/kaçabildiğin zaman bütün sartlanmalarin otomatik olarak siliniyor. 25 yildan fazla sigara kullanıp defalarca bırakma deneyimine ragmen her seferinde yeniden baslamistim. Sonra bir gun yoğun bakımda geçen 3 günün ardından, ne olduğunu bilmiyorum ama bir daha sigara içmeyi beceremedim. hatta bir kaç kez zorla içmeye calistim tadini hatirlamaya calistim, cok bos ve anlamsiz geldi. Yani dediginiz dogru, insan bunu deneyimleyince farkediyor ancak gerceği.
    Borsa da full malda iken ailem tarafından verilen ölüm ilanını gördüm beyaz yakalı işimde çalışırken portföyü boşalttım öğlen hastaneye gittim sakinleştirici yaptırdım sonra eve gittim , işten yıllık izne çıktım ve Bir iş günü sonra gezi oldu .

Beni Daha da bağımlı Hale getiren ilk olaydı bu borsaya başlangıçı ise daha enteresandı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Borsa da full malda iken ailem tarafından verilen ölüm ilanını gördüm beyaz yakalı işimde çalışırken portföyü boşalttım öğlen hastaneye gittim sakinleştirici yaptırdım sonra eve gittim , işten yıllık izne çıktım ve Bir iş günü sonra gezi oldu .

Beni Daha da bağımlı Hale getiren ilk olaydı bu borsaya başlangıçı ise daha enteresandı
    Ciddimisiniz..Yoksa mecazi bir şey mi?

7. Genelde pek takip etmiyorum böyle kaotik zamanlarda bakıyorum buraya zihnimi berrak tutmak için konu mevcut yönetim nedeniyle inanç ekseriyetinden kopamıyor dönüp dolaşıp inanç minvaline geliyor.
    Münafık müşrik ve cahillerin inanç sistemleri üzerinden gerçeklerin üstü örtülü yor bu şekilde hem gerçek inananlar hem inanmayanlar mağdur ediliyor mevcut aktörler her iki kesimden besleniyor dikkat etmek bu oyuna gelmemek lazım

8. boşkuş longa geçtiğinde bana özel mesac at.
    veya şortları zararla kapattığında.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 802/1003 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •