Sayfa 801/1003 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Selahattin Demirtaş ın avukatının paylaşımı.

"Bayramda aramızda inşallah"

https://x.com/HaberKuresi034/status/...LAs0NwTHg&s=19

şuna başladım

https://yabancidizi.tv/film/daddio

it ve köpüşten uzak durun

adiyoz..

3. Trump hükümeti kendi resmi bursu Fulbright'ı kazanan Tufts doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk'ü iftara giderken ve annesiyle telefonda konuşurken "kaçırıyor". Sebebi: İsrail'i eleştirdiği bir makale. Öğrenci vizesi iptal edildi, sınırdışı edilmek isteniyor.

https://x.com/HamdiCelikbas/status/1...9ah4WabVg&s=19

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Unutma yakın ölüm deneyimi, şartlanma rekfleksini siler, fabrika ayarlarına döndürür.
    Ölüme kıl payı kaldığın bir an oldu mu?
    olduysa ne değişti?
    Bu dediğiniz çok doğru, Azrail'in elinden bir şekilde 1 kez kaçtığın/kaçabildiğin zaman bütün sartlanmalarin otomatik olarak siliniyor. 25 yildan fazla sigara kullanıp defalarca bırakma deneyimine ragmen her seferinde yeniden baslamistim. Sonra bir gun yoğun bakımda geçen 3 günün ardından, ne olduğunu bilmiyorum ama bir daha sigara içmeyi beceremedim. hatta bir kaç kez zorla içmeye calistim tadini hatirlamaya calistim, cok bos ve anlamsiz geldi. Yani dediginiz dogru, insan bunu deneyimleyince farkediyor ancak gerceği.

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bozkurt emmi bazı kaatlar 2019 dan gelen destek çıbığından destek bulmuş..
    sen ne dersin buna..accuk da sen teknik salla..bir tur daha aşağı gider mi gitmez mi sence..
    Dayucuğum ülkemiz son yıllarda özellikle de son 5 yılda büyük 1 sınavdan geçiyor, bu kadarıda fazla bu kadar olmaz dediklerimiz hep oldu. Senin meşhur 2008 krizinde bile Şuan ki durumdan iyiydi, sen kaatlara gramaltın bazlı bakmadığın için 40 kat yapmış gibi görüyon emme ortada kat mat yok, ülke olarak çok fakirleştik tabii bazı istisnalar bazı kişiler ve bazı tahtalar zenginleşmiş olabilür ama genelde suyuniçinde kaldık. Alım gücümüz kalmadı paramız pul oldu. 1 maaşla anca karnımızı doyurur hale geldik. Umarım yakın zamanda her şey düzelir. En kötü geride kaldı diyebilelim.
    Amin
    Hamdım Piştim Yandım

Kamera icat edildikten ateş suya dönüşmedi…!!!
    Gökten koç lar gelmedi…!!!
    Deniz ikiye ayrılmadı…!!!
    Hiç bir asa yılana dönüşmedi…!!!!
    Hiç bir kavim gazaba uğramadı…!!!!
    Hiç kimse 900 yıl yaşamadı…!!!!

Hiç kimse uçan atlara rastlamadı…!!!
    Hiçbir ölü mezarından dirilerek çıkmadı…!!!
    Hiç kimse denizin üzerinde yürümedi…!!!
    Hiç kimse atına binip göklere çıkmadı…!!!

Kameranın internetin ve sosyal medyanın icadı.!!!
    Dinleri, Masalları ,Mitosları, Mucizeleri sorgulamamıza neden oldu.!!!!

MUCİZE ; bilimin açıklayamadığı ve Tanrıya mal edilen olağanüstü hallerdir.!!!
    Mucizeye inanmak bilimi reddetmektir.!!!
    Bilim varsa zaten mucize yoktur.!!!!
    Mucize varsa da bilim yoktur.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kamera icat edildikten ateş suya dönüşmedi…!!!
    Gökten koç lar gelmedi…!!!
    Deniz ikiye ayrılmadı…!!!
    Hiç bir asa yılana dönüşmedi…!!!!
    Hiç bir kavim gazaba uğramadı…!!!!
    Hiç kimse 900 yıl yaşamadı…!!!!

Hiç kimse uçan atlara rastlamadı…!!!
    Hiçbir ölü mezarından dirilerek çıkmadı…!!!
    Hiç kimse denizin üzerinde yürümedi…!!!
    Hiç kimse atına binip göklere çıkmadı…!!!

Kameranın internetin ve sosyal medyanın icadı.!!!
    Dinleri, Masalları ,Mitosları, Mucizeleri sorgulamamıza neden oldu.!!!!

MUCİZE ; bilimin açıklayamadığı ve Tanrıya mal edilen olağanüstü hallerdir.!!!
    Mucizeye inanmak bilimi reddetmektir.!!!
    Bilim varsa zaten mucize yoktur.!!!!
    Mucize varsa da bilim yoktur.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Ay ikiye bölündü birader
    sonra yapistirdilar uhu ile

8. Yazıma şöyle başlamak isterim,Nasrettin Hocanın sevdiğim bir sözü vardır,'kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun.Millet olarak işimize gelen şeye inanıyoruz,işimize gelmeyen şeye inanmıyoruz.Yıllar önce o malum davalar görülürken bile dedim ki/yazdım.Adalet/ hukuk her zaman herkes içindir.Bu ülkede adaleti herkes için istemediğimiz sürece hukuku tesis edemeyiz.Şu gerçeklik ülkede hiç değişmiyor.Şayet kendi görüşümuzden/ mahallemizden birinin yargıya yolu düşmüşse ' suçsuzdur,masumdur,hukuka uygun değildir,vb. cümleleri kullaniyoruz( ağır cümleleri kasıtlı yazmıyorum).Yok şayet yargıya düşen karşı görüşten/farklı görüşten biri ise, suçludur, suç işlemiştir, hiç bir şey olmasa da birşey olmuştur,devlet hiç kimseyi boş yere almaz vb.argumanlari hiç boş geçmiyoruz.Hz.peygamberin bir hadisi var ya, Kendi istediğinizi mümin kardeşiniz için istemediğiniz sürece gerçekten iman etmiş olmazsınız.Adaleti herkes için istemediğimiz müddetçe gerçek hukuku hiç birimiz bulamayız.

Sayfa 801/1003 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •