Sayfa 44/186 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1488 madde; 345 - 352 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

MALDAKI KARDESLERIME.....gitmeden....SIZE BIR BAYRAM HEDIYESI VERECEGIM.....

hediyem su.....

NISAN da......erdogan-trump gorusmesi planlandi.....bu gorusme....olumlu olacaksa....ki gelir yazarim....

olaki gelemedim.....

su olacak.....OTORITE MALINI VERIP BORSAYI GOCERTECEK....amriki sermayesi o gocukte girip....HEDEF FEYZA-2 yi baslatacak...

size bunu mustularim......BAYRAMINIZI KUTLAR GOZLERINIZDEN OPERIM...

UNUTMAYIN....

ben sizin icin geldim.....HEDEFIM SIZSINIZ...geriye kalanlar....LAGALUGADIR.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TEKNIK ANALIZ....by kuzu....

teknik analiz graflara bakarak yapilmaz....graflar bugunu ve dunu gosterir....GELECEGI ise para gosterir.....bu yuzden benim teknik analizlarimde asla ve asla....GRAF OLMAZ...grafla teknik analiz yapanin bilgisi sigdir....AZDIR.

misal bu topik....geldim MALA GIRIYORUM....

sebeb....OTORITE ve batanlarin parasinin toplandigi ben ve gibilerim....MUDAHALE EDECEGIZ....

ettik ve GRAFI BIZ CIZDIK.
    bu olmadı işte...

TEKNİK ANALÜZ önden gider... herşiyi bilir...

pazarertesi günü ''yevşilden yıkılır'' demiş idik

hoş ben (tenknük analüz gereği, yoksa sp500'ü çevirecek para bende ne gezer ) 07.01.2025'te SP500'ü yıkacağımıda söylemiştim

o zaman, herkeş

''abaauuuwww... hissenette bir çıtak dayu var, tam züper biliyoru '' deyip nazar değdürürler deye şeettirmiyom pek

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    abi teb o zaman devreye girmedi
    bofa -2 iken, teb zaten -1,2 civarında idi..
    0 satışta değildi, sonra tekrar satışa dönülünce 500 milyonluk daha sattı

abi yurtdışından çok bağımsız hareket edemeyiz

yurtdışı için ise bende bu resim var

sp500'ün kasım 2023'ten bu yana yaptığı yükseliş... MATRİKS tarihinde bir İLK

1- böyle bir bolinger bandı açmayı daha kitap yazmamış (sarı daire içindeki alt bolingerin aşağı geliş miktarı ve geliş açısı çok manidar )

2- düzeltmeyede müsade etmediler, hemen tekrar yukarıya döndürdüler... (ağostos'taki bitcoin krizinide 2 günde bertaraf ettiler )

ez cümle: burada müzik çoktan bitti ve ortada oturacak çok sandalyede yok... herkeş ayakta kalacak

bu bolingeri bu hale getirmenin acısı kötü çıkacak

gerekçeyi üretemedik... gerekçe üretildiğinde tekniğin gereği yerine getirilecektir

örneğin, USTAM, çok büyük teknikçi TAKA EMMİ

geçen sene bana altun teknik analizi söyledi

''altun 2200 doları geçerse... ''dedi... hedefi söylemiyeyim (sizler ona inanmazsınız, tek ben inanırım )

% 50 yaptı

koskoca altun piyasasında % 50 üçün ne kadar para lazım

hep bunlar teknik işler... teknik

usaglar.....

ha ha ha.....benim topiklerim eglencelidir hep.....birazdan babo da gelir dokturur....

cok hinzir bi adamim....kime nasil bindirirsem onu zivanadan cikaririm...COK EYI BILIRIM.....

citak.....kafayi siyirdi....babo da yetisir birazdan ha ha ha...

bu tehnikci usaglar.....COK HASSASLAR ULA.

FURUSMAM BITTI MI....bu fasli acarim....EGLENCE TAVANA GIDER....

CITAK.....sen biraz sabret.....

birak babo gelsin.....

agzindan kopukler sacan....gudurmus bi kopege donusur.....BU KONUDAN DALDIM MI BEN....HA HA HA

BELE GUNLERDE EN ACIDIGIM KISI ise....laz guneysudur....

usag....habire yazi siler....habire adam kovar.....YORULUR....

YAW....ALLAHRIZASI UCUN BULASMA BUNLARA DER....SUSARIM...yogusam hedefim....komple CILDIRTMAKTIR.

yaw ben kendi halinde ZAVALLI BIR ADADIM....bu TEHNIKCI usaglarin alip veremedegi nedir benimle....

HIC ANLAMIS DEGILIM....

korkudan tirtir titriyorum suan....GUNAH DEGIL MI YAW....bak onumuz bayram....

BELKI DILIM SURCMUSTUR....dil bu....kemigi yok ki....

USAGLAR....

topigim 4 gunde....48 000 tiklama almis....bu cok az....ya artik populer degilim....yada hissenetin nufusu cokmus.....

sosyal medyadalar.

Sayfa 44/186 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •