Sayfa 53/186 İlkİlk ... 343515253545563103153 ... SonSon
Arama sonucu : 1485 madde; 417 - 424 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Mutlu Bayramlar.. Şenlik başlıyor galiba .. Aptal yatırımcı olarak güncel azar alıp atıyorduk kenara.. Düşüş dalgası gelirse böğrüne böğrüne vurarak alırız.. Nasıl kaybetmeyeceğimizi öğrendikte nasıl kısa trade konusu hala korkutuyor.. Belki bu yüzden kaybetmiyorum..Tandır olmakta var hayatta..Syglr...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    cuma vade sonu idi hisselerde....20 kusur milyar civari eslesme yapildi bitti....buda sistemik kriz acisindan onemliydi....sorunsuz bitti....DUSUSE...sistemik bir engel yok artik.

ALARKO yu inceleyin....ne dedigimi daha iyi anlayin....
    sn kuzu,
    Kamunun tek korkusu dövizin yükselmesi ve halkın dövize koşmasıdır. TL olarak alınan varlıklarda kamunun eli hep rahattır. bu nedenle belli bir seviyeyi hedefledi ise mesela sn borsacı beyefendiye göre 9000 altı olmasın isteğidir,
    kaldı ki hisse sahiplerinin de isteği düşüşler değil bir an önce elinde almak zorunda kaldıklarını satarak paralarını kullanmak ( ister yatırırlar, ister batırırlar) isteyecekleri için onlar da satışı erteleyerek hisselerinin değer kazanmasını isteyeceklerdir.
    fonlar ki son dönemlerde Türk piyasasında belirleyici hale gelmişler ve özellikle emeklilik fonları epey bir yekuna ulaşmışlardır.

şimdi kamu istemiyorsa, ana hissedarlar istemiyorsa, fonlar istemiyorsa küçük yatırımcı zaten istemez geriye bir tek grup kalıyor yabancılar ne ister?
    yabancının yapacağını bilen malı götürür ama burada da artık yabancının hisse oranı sınırlı olduğu için gücü de sınırlıdır ve bir şekilde çoğu da tüymüş okuduklarımıza göre, bundan sonra bence hisse piyasasının önü açıktır. yeter ki döviz kısmı rahatlasın.

son not ALARKO yu incelediğinizde ne gördüğünüzü ayrıntılı bilmek isterim mümkünse. çünkü borsadaki/ ne borsası piyasadaki desek daha doğru bütün yatırımım ALARKO da...
    bu vesile ile forumdaşların bayramlarını tebrik ederim...

Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Mutlu Bayramlar.. Şenlik başlıyor galiba .. Aptal yatırımcı olarak güncel azar alıp atıyorduk kenara.. Düşüş dalgası gelirse böğrüne böğrüne vurarak alırız.. Nasıl kaybetmeyeceğimizi öğrendikte nasıl kısa trade konusu hala korkutuyor.. Belki bu yüzden kaybetmiyorum..Tandır olmakta var hayatta..Syglr...
    topigin baslarinda yazdim....MALI 3 AYDA TOPLAYACAGIZ.....

ERKEN SECIM ilani ile.....DIBE INECEGIZ....HEDEF FEYZA-2 ucun son mallari alacagiz....

oraya kadar TRADER olacagiz.....FURUSACAGIZ....bu firsatlari paraya cevirecegiz....

sevgili tovbekar.....

senden bir ricam var.....bir ay boyunca bu topikte yazman.....BU KRITIK GUNLERDE YANIMDA OLMAN.....

HEDEF FEYZA.....topigimde yazili....ote koyde.....MALA NASIL GIRILIR....

ornek vereyim....

diyelim alacagin hisse.....suan 10 tl.....

birisi bu hisseyi 10 tl ye aldi.....

oburu bu hisseyi...8 tl ye aldi.....

HEDEF FEYZA-2 GERCEKLESTI....hisse 20 kat cikti.....200 tl oldu....

10 tl ye hisseyi alanin kari.....200-10=190 tl

8 tl ye hisseyi alanin kari.......200-8=192 tl....

bak.....karda fazla fark yok....

hedef feyza-1.....2020 de acildi.....2024 de....yukaridaki KARLAR OLUSU....sattik ciktik....YATAY PIYASA BASLADI....MAL DAGITIMI 2 YILDIR SURUYOR.....

HEDEF FEYZA-1 topigimi acma sebebim....NACI AGBAL gorevden alindi....dipledik....ortadoks politikalarin birakilip....ILIZYON EKONOMISINE....nas yani....gecisin olacagini gormemdi....

bu topigi acma sebebim ise....23 yillik iktidarin degisecegi....TAYYIP bey in emekli olmak istemesidir....

MALDAKI KARDESLERIME......

yukaridaki nedenlerle diyorum ki....

yuzde 60 zarardasiniz....mali tasima maliyetini koyarsak....yuzde 50 faizi....zarariniz yuzde 80.....

DIPTEYIZ....BURADA MAL SATARSANIZ.....malinizi TAHTACIYA kaptirirsiniz....

bu benim DUSMAN SAYIMI artiriyor....

fekaat.....BEN HALKIMI SOYDURMAM....BENIM HALKIM.

degerli halkim....

karsiniza....

GUNEYSU+BABO+KUZU....

Bir ekiple ciktik....BIR ANLAMI var bunun....siz GUNEYSU yu yonetici olarak bilirsiniz....ben onu BORSACI olarak bilirium...bir keresinde...

beni....BATMAM KESIN OLAN....BIR POZIZYONDAN zorla....neredeyse yalvararak cikardi....

cikmasam.....

BATMISTIM.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,064
    Yatırımcıyı düşünen ne güzel bir oluşum yatıp, kalkıp burdaki halkın para kazanması için neler yapıyorsunuz takdire şayan bir düşünce ve hareket tarzı açıkça alım, satım pozisyonunu paylaşıp para kazandırmak..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 53/186 İlkİlk ... 343515253545563103153 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •