Sayfa 175/183 İlkİlk ... 75125165173174175176177 ... SonSon
Arama sonucu : 1457 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Aksa Akrilik, teknik iplik tesisi yatırımı kapsamında, yatırımın 1. fazını devreye aldı
    24/03/2025 09:22:32

Aksa Akrilik, teknik iplik tesisi yatırımı kapsamında, yatırımın 1. fazı olarak 4 bin ton/yıl kapasiteli 3 üretim hattının başarıyla devreye alındığını ve ticari satışların başladığını bildirdi.
    KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
    "Şirketimiz tarafından, teknik tekstil ve ileri malzemeler alanında büyüme stratejimiz doğrultusunda, 2022 yılında yıllık 7 bin ton kapasiteli teknik iplik tesisi yatırımına başlanılmasına karar verildiği kamuoyuna duyurulmuştu.
    Bu kapsamda, yatırımın 1. fazı olarak 4 bin ton/yıl kapasiteli 3 üretim hattı başarıyla devreye alınmış olup, ticari satışlar başlamıştır. Ayrıca, müşteri talepleri ve pazar ihtiyaçları doğrultusunda ürün portföyümüzü genişletmeye yönelik Ar-Ge ve ürün geliştirme çalışmalarımız sürmekte olup, yeni ürünlerin ticari kullanımına yönelik numune gönderimleri stratejik iş ortaklarımız ve potansiyel müşterilerimiz ile aktif olarak yürütülmektedir.
    Yatırımın 2. fazı kapsamında, 2025 yıl sonuna kadar 2 hattın daha devreye alınması planlanmaktadır."

Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Bugün endeks altı prim yakışmadı, yeni yatırımın faaliyete geçmesine rağmen.

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bugün endeks altı prim yakışmadı, yeni yatırımın faaliyete geçmesine rağmen.
    Dünkü hareketinden beliydi, millet %5-6 yaparken Aksa %2 tepki verdi, bugün de geri verdi onu.

4. Temettü

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Dünkü hareketinden beliydi, millet %5-6 yaparken Aksa %2 tepki verdi, bugün de geri verdi onu.
    Artık temettüme bakıyorum. Böyle bir dönemde ekrana bakmak, farkındalık dahi sağlamıyor.
    Öngörülemez bir dünya düzenine evrildik.
    Ülkenin extraları da cabası.Bekleyeceğiz.
    Şahsi göremeyişlerim olabilir.
    Ytd.

5. Lodrik de sıfırı tüketti sanırım, düşüşlerde hiç elini cebine atmıyor.

6. Tam bir çöplüğe döndü. Şirkete güneşin ışığı bile sızmıyor.

7. Canımı yoluna koyduğum

Mimoza çiçeğimsin
    Kanatlanıp göğe uçma
    Uçma sevdiceğim
    Avcın değilim ki senin
    Kaçma sevdiğim

Karadeniz delikanlısı, Kuzeyin oğlu Volkan Konak uğurlar olsun...

8.  Alıntı Originally Posted by Kompozit Yazıyı Oku
    Artık temettüme bakıyorum. Böyle bir dönemde ekrana bakmak, farkındalık dahi sağlamıyor.
    Öngörülemez bir dünya düzenine evrildik.
    Ülkenin extraları da cabası.Bekleyeceğiz.
    Sanırım tüm ortakların psikolojisi bu.

Gerçekten öngörülemez bir dünya düzenine evrildik.

Hiç birimizin bir kusuru olduğunu düşünmüyorum.

Maalesef dünya puşt dünyası.

Sayfa 175/183 İlkİlk ... 75125165173174175176177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •