-
bu boykot 3 5 gün olsa pek birşey değil ama bir kaç ay zaman zaman sürekli tekrarlanırsa çoğu firmayı yandaş firmayı cavlatırlar benden söylemesi.
-
TRT, Teşkilat dizisinin oyuncusu Aybüke Pusat'ı boykot çağrısı nedeniyle dizi kadrosundan çıkarttı.
-
yaz google yetmedi chatgptye 3200 dinden seç birini al.
dinden de tanrılardan da bol birşey yok.
-
yanlış yapmış.trt yi biz baykot yapmışahhh
-
Bakan Mehmet Şimşek bu boykot çağrısına ne düşünüyor acaba, iyi oldu talep düşer diye mi düşünüyordur yoksam bütçede tüketim üzerinden alınan vergilerin payı sebebiyle kara kara düşünüyor mudur
-
Bu boykot işinde kendileri demiyor muydu, yemeyin almayın diye, yılını hatırlamıyom ama devlet patates soğan dagıtmıştı o aralar,
Şimdi niye suç olsun ki!!
Zam koyarken ben dahil ğık demiyoesuk bir kerede millet koysun bakalım,tüketmeyince kim kimin efendisi olucak,
Halk koyarsa pis koyar, anlamadıkları kesin, zaten ğırtlaga gelmiş artık, yese ne yemese ne
Mesala on ğün yumurta yemesin kimse, bakalım 110tldeb ikiyüz TL'ye çıkaranlardanmı ses gelecek!! Başka yerden mi? Ben mesela çok merak ediyorum kimden ses gelecek
-
Altay Cem MERİÇ
Kendisi HEKİMDİR..Eski-sağlam ateistlerdendir.Şu anda kamuda hem doktor hem de sağlam islam
araştırmacısıdır.İSLAM-KURAN ile ilgili akla gelen her soruyu,yeni neslin anlayacağı dilden anlatır.Çok ikna edici kitapları vardır..Ala gelen her soruyu cevaplıyor..TEK BİR ŞÜPHENİZ BİLE KALMIYOR.
Kitaplarını tavsiye ederim.Oğlum ve arkadaşları bunu kitapları sayesinde oldukça inançlı bir nesil oldular.ARAYIŞ içinde olanlara önerebileceğim bir araştırmacıdır.Siyasi yönü olmayan bir zattır..
işte AHZAP-37
https://www.youtube.com/watch?v=F1erszMYXvU
-
bank of 4.500 milyar eksi konuya dönelim.alacak mı verecekmi daha bil yada bilme
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri