Sayfa 634/650 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644 ... SonSon
Arama sonucu : 5198 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    4,50 malyetm var, hesabım benim kesemedir.YETER Mİ.?ŞİMDİ DELİKANLI OL VE BANA YAZMA,HİTAP ETME.AMA NERDEEE O KARAKTER.
    pozitif kim, düşük ihtimal 666, orta ihtimal mira, miranın da dah sonra bir ismi vardı, neydi hatırlamadım, ama MİRA gercekten bu işden en çok acıyı çeken oldu ve umarım en sonunda acıları azalır. AGHA ya da selamlar diyelim. Pozitif eski bir halkbank mağdurudur. Bu halkbank ilk zamanlar hisseanalizde pazarlandı, bursalı biri vardı en son hastaneden resim atıyordu, kaç yıl oldu 8-10 yılı geçmiştir.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    pozitif kim, düşük ihtimal 666, orta ihtimal mira, miranın da dah sonra bir ismi vardı, neydi hatırlamadım, ama MİRA gercekten bu işden en çok acıyı çeken oldu ve umarım en sonunda acıları azalır. AGHA ya da selamlar diyelim. Pozitif eski bir halkbank mağdurudur. Bu halkbank ilk zamanlar hisseanalizde pazarlandı, bursalı biri vardı en son hastaneden resim atıyordu, kaç yıl oldu 8-10 yılı geçmiştir.
    Sayın ÇAKIR,ŞAHISA belki 3 kez benimle delikanlı ol-mert ol ve bana hitap ederek yazma dememe rağmen ...Artık aynı seviyeye düşmekten başka yol bırakmadı.Gerçekten sosyal hayatımda da var bu tip negatif enerjili insanlar VE uzak duruyorum.Kendi sağlığım için.İşim insanlarla,kişik 7 yaşından sonra değişmiyor görüyorsun.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın ÇAKIR,ŞAHISA belki 3 kez benimle delikanlı ol-mert ol ve bana hitap ederek yazma dememe rağmen ...Artık aynı seviyeye düşmekten başka yol bırakmadı.Gerçekten sosyal hayatımda da var bu tip negatif enerjili insanlar VE uzak duruyorum.Kendi sağlığım için.İşim insanlarla,kişik 7 yaşından sonra değişmiyor görüyorsun.YTD
    Dediğim gibi takılma, pozitif eskilerden biri, hektaş da işi bitirdi, oraya gelen olmadığı için mecbur buraya sarıyor, ancka halkbank ciddi manada potansiyeli var ve çok ucuz. Bir çoğumuzda son 1 yıldır yerinde saydı elinde zararlı senet var. Haraket edemiyoruz. Halkbank geri alım gercekleşirse -ki gerçekleşecek- büyük fark yaratacaktır.

Sayın Çakır; bundan 4 yıl önce yine bu şekil moral veren açıklamaların olmuştu. Zaman zaman okurdum. Çok teşekkür ediyorum sana. Grsrz yine sayın Çakır, sağolasın.

5. Sayın Ozann paylaşımlarınız çok kıymetli, olumsuz yorum yapan kişilere cevap bile vermeyiniz bence bunu hak etmiyorlar denginiz olamazlar, sonuçta herkes özgür iradesi ile yatırım yapıyor istemeyen satar hissesini başka hisse alır....kimse kimseyi zorlamıyor kardeşim burada faydalı paylaşım yapan arkadaşların motivasyonunu lütfen düşürmeyiniz.. YTD

Sayın moonshadow; inan benim bilgim-araştırmalarım ne ise sizden esirgemedim. Billahi diyorum maliyetimi edepsizlik olmasın diye paylaşmazdım, mecbur kaldım. Borsada para sıfırlamaktan- batmaya kadar her şeyi göze almak gerekiyor ama başkalarına böyle fütursuzca gereksiz ve içi boş mesajlar kişiyi değersizleştirdiği gibi sağlık problemlerinide meydana getirir.Bu konuya ben nokta koyuyorum, şahıs utanmıyor. Konumuza gelirsek; ben kişisel tahminim olarak artık başvuru yapılıp- yapılmadığına dair bilgi / haber okumadığım için artık bir bilginin gelebileceğini tahmin ediyor- ihtimal veriyorum.Gerekçe olarak geçen zaman 107 gün yani yaklaşık 4 ay..Adı üzerinde,başvuru dilekçesi bu kadar
    zaman alır mı? almaz mı? hukukçu olmadığım için soru işaretleri ile gelecek haberi beklemekten başka yapacak bir şey yoktur.Beklemeyene de; nazar etme, bistte ki 550 hisse de senin olsun diyorum.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

Günaydın; öncelikle dün ki yanlış tahminimden dolayı ÖZÜRDİLERİM. Araştırmalarım sonucunda; google tarayıcı kısmına;

1-https://www.supremecourt.gov/
    adresini giriniz.

2- Türkçeye çeviriyi tıklayınız ki anlaşılması kolay olsun.

3- Electronic filing ( elektronik dosyalama) kısmını tıklayınız ve search (arama kısmına ) halkbank yazınız.

4-Hemen yan tarafta dosya aramayı tıklayınız.

5- 23 Ocak 2025 Yargıç Sotomayor'a, 6 Mart 2025'ten 5 Mayıs 2025'e kadar bir certiorari emri için dilekçe verme süresinin uzatılmasına ilişkin başvuru (24A738) sunuldu.

6-Yargıç Sotomayor tarafından verilen (24A738) başvuru süresinin 5 Mayıs 2025'e kadar uzatılması.

NOT: Halkbank avukatları dilekçe vermek için uzatma talep etmiş ve Yargıç Sotomayor 5 Mayıs kadar dilekçenin teslimi için süre vermiş. TAHMİNİM 10-12 MAYIS 2025 kadar dilekçemizin kabul edilip edilmeyeceğidir. Diyelim dilekçemiz kabul edildi en önemli kısım şu oluyor. 2. kez DURUŞMA TAKVİMİNE ALIP- ALMAYACAKLARI. Bu kararda ya yaz ayını bulur ya da adli tatil nedeni ile Eylül/ Ekim ayını bulabilir. Ancak 2.kez başvuru olduğu için 5 Mayısta dilekçemizin tesliminden sonra süreç bu kez hızlı da ilerleyebilir. Yukarıda madde (1) de verdiğim adresi 5 Mayıstan sonra takip etmek gerekiyor.

A) Duruşma takvimine ALIRLARSA olumlu- olumsuz sonucu bekleyeceğimiz için SÜREÇ UZAR...

B) Duruşma takvimine ALMAZLARSA dosya nihai sonucun alınacağı son mahkeme olan BÖLGE MAHKEMESİNE geliyor. Duruşmalardan önce UZLAŞMA/ ANLAŞMA için son zamanlar olabilir diye TAHMİN ediyorum..

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

https://www.supremecourt.gov/search....ic/24a738.html

TAKİP EDİLECEK LİNK YUKARIDADIR.YTD

Sayfa 634/650 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •