Sayfa 726/735 İlkİlk ... 226626676716724725726727728 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    9.00-13.30 arası satış emri verdiğiniz ppf'nin satışı için öğleden sonrayı bekletmeyip tutarı anında hesaba yatıran banka var mı?
    Tüm bankalarin kendi ppf leri aninda hesaba gecer, diger ppf ler 3-4 gibi gecer

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    garanti bankasında kendi ppf sini(GTL) alırsan hesaba anında geçiyor. diğer bankaların ki yine öğleden sonra.
     Alıntı Originally Posted by Mel100508 Yazıyı Oku
    Tüm bankalarin kendi ppf leri aninda hesaba gecer, diger ppf ler 3-4 gibi gecer

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Biliyorum. Bankalar tefasa kapalı kendi PPF fonlarının satış emirlerini anında karşılar.

Benim sorduğum, tefasa açık PPF fonlar için.

Alternatifbank tefasa açık tüm PPF fonların satış emirlerini hemen hesaba geçiyor. Acaba bu şekilde çalışan bildiğiniz başka banka var mı?

Bu önemli çünkü bu şekilde gün kaybı olmadan (aynı gün) sattığınız bir PPF fon yerine hemen bir başka PPF fona dönebilirsiniz.
    Burada yazdıklarım kendi kişisel görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    Biliyorum. Bankalar tefasa kapalı kendi PPF fonlarının satış emirlerini anında karşılar.

Alternatifbank tefasa açık tüm PPF fonların satış emirlerini hemen hesaba geçiyor. Acaba bu şekilde çalışan bildiğiniz başka banka var mı?

Bu önemli çünkü bu şekilde gün kaybı olmadan (aynı gün) sattığnız bir PPF fon yerine hemen bir başka PPF fona dönebilirsiniz.
    akbank hesabımdan kendi fonu olan bgp'yi bozduğumda 15.30 dan sonra anca geçiyor..

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    akbank hesabımdan kendi fonu olan bgp'yi bozduğumda 15.30 dan sonra anca geçiyor..
    BGP fon tefasa açık. Tefasa kapalı fonlarda banka anında emri yerine getirir.
    Burada yazdıklarım kendi kişisel görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku

Bu önemli çünkü bu şekilde gün kaybı olmadan (aynı gün) sattığınız bir PPF fon yerine hemen bir başka PPF fona dönebilirsiniz.
    Tüm valorsoz fonları anında hesaba geciyorsa çok iyi , aynı zamanda valoru gelen fonlarida 14:30 u beklemden geciyormu denemek lazım

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Tüm valorsoz fonları anında hesaba geciyorsa çok iyi , aynı zamanda valoru gelen fonlarida 14:30 u beklemden geciyormu denemek lazım
    Sadece valörsüz fonları hemen hesaba geçiyor. Valörlü fonlarda satış emirleri, diğer bankalar da olduğu gibi öğleden sonra hesaba geçiyor.

7. Trump yabancı teknoloji fonlarını dümdüz etti sağolsun..

8.  Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    Trump yabancı teknoloji fonlarını dümdüz etti sağolsun..
    Gümüş fonları da fena dayak yedi maalesef. Kaç ayda geri gelecek Allah bilir.

Sayfa 726/735 İlkİlk ... 226626676716724725726727728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •