Sayfa 77/306 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 2448 madde; 609 - 616 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili citak....

"yazdiklarimla.....buyuk saldirilara ugradim"....demissin....

bu NORMALDIR....sen BILGISIN.....toplumun MOTORUSUN.....onu degismeye ve adapte olmaya zorluyorsun...

sana saldiranlar....cahiller....onlari affet....birgun....SENI ANLIYACAK HALE GELECEKLER.
    abi aslında bende de kabahat var

muhalif olduğum üçün (nasıl iktidar yaptığını abartıyorsa ) bende yapamadığını abartıyordum

misal borç 600 milyar dolar ise ben 1,5 trilyon dolar yazıyordum.

adamlarda haliyle ''öyle bir rakam yok, uyduruyorsun... '' diyorlardı.... rakam olarak bakarsan onlar haklı

ama ben olayın vehametini gösterebilmek için öyle yazıyordum... yokse bende biliyorum 1,5 trilyon olmadığını..

100'den 600'e çıkışın benim beynimde oluşturduğu frekansı, onlarada yakalatmaya çalışıyordum... böyle bakarsan bende haklıyım

neyse tatil günü elin milyar dolarları ile ne işimiz var ?

sen şöyle güzel bir

''çıktım yücesine seyir eyledim... al yeşil bahçalı Kaman görünür...'' paylaşırsan dinleyelim

çünkü sen ANADOLU'sun...

3. Kuzu abi ve üstat abiler, dow jones grafikteki en alt trend desteğine düşer mi ? O boyutta bir krizde miyiz ?

Son düzenleme : krabby; 06-04-2025 saat: 19:45.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili citak....

"yazdiklarimla.....buyuk saldirilara ugradim"....demissin....

bu NORMALDIR....sen BILGISIN.....toplumun MOTORUSUN.....onu degismeye ve adapte olmaya zorluyorsun...

sana saldiranlar....cahiller....onlari affet....birgun....SENI ANLIYACAK HALE GELECEKLER.
    Çıtak ne diyon bu konuda toplumun motoru ile kasıt nedir
    bir halt olacağı yok.

5. Kim motor yaw?!

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    Degerli Okuyucularim.....

ARALIK ayinda.....YENI DUNYA DUZENININ KURULACAGINI....tum dunya borsalarinin cokecegini....turkiyede kuzu nickimle....amrikide YOUNG TURK nickimle forumlarda yazmis....tum piyasalari shortlayion demistim....

.......

Şu amerika'daki young turk nikiyle yazdığın foumların adresini verir misin rica etsem?

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    Degerli Okuyucularim.....

SIMDI YENI BIR turku soyluyorum.....cokmus olan bu herseyi BELESE GERI ALMAK....

hizla.....

onumuzdeki 3 ay ucun POZIZYON ALMAK.....

ceddimiz.....

BIN ATLI AKINCILARDI.....bizde oyleyiz.....

derhal ve hizla.....BU COKUSU PARAYA CEVIRECEGIZ....
    Nasıl olacak bu? yüz endeks 8 bin başlarına mı gelecekti önce? Oradan mı dolacaksınız?!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çıtak ne diyon bu konuda toplumun motoru ile kasıt nedir
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Kim motor yaw?!
    ikinizinde avaytarında ATATÜRK var... şu forumun en büyük ATATÜRKÇÜ'sü çıtak dayuya neler diyorsunuz hiç yakıştıramadım

başganım % 50 enflasyonun olduğu yerde, % 11,59 zamma ses çıkarmayan çıtak dayuya motor deyebilürsün....

ama çok değil, ucundan accık... 50 cc

Sayfa 77/306 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •