Sayfa 995/1003 ÝlkÝlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,953 - 7,960 arasý.

Konu: Viop LXIII

1.  Alýntý Originally Posted by manif Yazýyý Oku
    tutukluluða itirazýn bir süresi vardýr. Gerçi tatil girdi araya, belki o yüzden uzamýþtýr. Eðer tutukluða itiraz yapýlmazsa, buradan da farklý anlamlar çýkaran olur. Cem Küçük bu savcýnýn kankasý, ROK zekeriya ile kankaydý. Bunlara bir þey olmuyor da, olan savcýlara oluyor sonrasýnda.
    15 gün süre yalnýz ayýn 11 de 2 davasý var imamoðlunun karara baðlanmasý gerekiyor diye biliyorum.Beylikdüzü davasý ve ahmak davasý olabilir
    bakalým ne çýkacak
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

2.  Alýntý Originally Posted by iþçi74 Yazýyý Oku
    Putin'le barýþ yaptýk derim, verðileri perdelerim.
    Yarýn ðörüþ var sanýrým, Trump eðer long olduysa böyle bir flaþ þok acaip iþe yarar
    Putin'in yaveri bayez saraydan çýkamadý bir türlü, ee ekmek büyük olunca,,

Adamlarda kömür lityum bakýr en deðerli madenler

Düþünsene elin biri ðözünü n önünde alýp ðötürcek

Sonra bunun adý ticaret, bence üniversite lere konu olmalý,bir ülke nasýl baturýlýr, kardeþler nasýl birbirine öldürtülür

3. Abi dediðin avantajlara ek, rakiplerimiz ile yaþadýðýmýz en büyük rekabet unsuru fiyattý. Þu an ek vergiler ile rekabet edebilir seviyeye geldik.
    Borsamýzda aman aman bir yabancý yok, böyle bir ortamda dayak yiyoruz ya zoruma gidiyor

Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    iþçi kardeþim bence bu hükümetin yapýcak birþeyi artýk kalmadý neden diyeceksin þu imamoðlu davasýyla içerde baþlatýlan iç siyaset belirsizliði olmasa þu global çalkantýdan biz güçlü çýkardýk aþaðýda belirttiðim artýlardan.

Dolar zayýflýyor
    Petrol fiyatý düþüyor
    ABD tahvil faizi gevþiyor
    ABD nin uyguladýðý vergiler orta vade bize yaramasý
    Fed’den faiz indirim beklentisi 5’e çýkmaya baþladý
    Sýradan bir insan

4.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    yeni baþlýðý açtýlar senin haberin yok
    Nasýl olur abi benim haberim olmadan piyasada kuþ uçmaz, 1 yanlýþlýk olmasýn
    Açýlýþ bugün olucak dendi hatta kurdeleyi ben keseceðim
    Hamdým Piþtim Yandým

5.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Kes civciv kes hortumu neyi bulursan kes

6. Sarý kafa biþi yapmalý, dot ünde biþi çýlaracak ama ne ❓

7.  Alýntý Originally Posted by mavsar Yazýyý Oku
    Abi dediðin avantajlara ek, rakiplerimiz ile yaþadýðýmýz en büyük rekabet unsuru fiyattý. Þu an ek vergiler ile rekabet edebilir seviyeye geldik.
    Borsamýzda aman aman bir yabancý yok, böyle bir ortamda dayak yiyoruz ya zoruma gidiyor
    mavsar kardeþim yabancý olmamasý böyle günlerde iþe yarar olsalar içinden geçerlerdi 2.00-2.10 dolarlardaydýk millet bu varlýk fonunu yeni kuruldu sanýyor bu VF rus uçaðýný düþürdüðümüz zaman dilimi ile kuruldu çin modeli sonra aparatlar konuldu nasdax makinasý monte edildi biz kendi mokumuzla kavga etmekten ne geldiyse baþýmýza geliyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

8.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Trump açtý bütün topikleribak ne güzel þýrýl þýrýl ABD ye sermaye yapýyoruz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Sayfa 995/1003 ÝlkÝlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •