Sayfa 592/660 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642 ... SonSon
Arama sonucu : 5274 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    doları serbest bırakmak istiyorlar lakin KKM halen dolar ve faiz kombinasyonu ile değerleniyor...
    Carry trade çıktı/çıkmaya devam ediyor. MB söz verdiği gibi 32 den dolar bozdurup yüzde 50 faiz alanların dolarlarını 38 den iade ediyor. KKM ise en son baktığımda 800 küsür milyar tl ye düşmüş idi. Kurumsal yenileme sonlandırıldı bildiğim kadarı ile ve faizi de gösterge/2. Yani hızla biter KKM. Elleri dolar konusunda çok rahatlamış olacak. Ben şahsen artık Şimşeğin de orada iyice vitrin den ibaret olduğunu düşünüyorum. Hele şu son yurtdışına çıkış yasağı sonrası iyice komik bir duruma düştü. Bir gece aniden affını isterse kimse şaşırmasın.

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Dünkü yükselişte tüm hisselerimi sattım bugün alttan aldım, boş durman guzum, sat al yapıp lot arttırmaya bakın. Bugün aldım ama beklesem 10-12 lira daha da ucuza alacakmışım. Nasip.
    yine aynı sayıda lot alıp , kar ı belirlediğin bir bebek hisseyi beslemek için kullanırsan ki - 0 maliyet olur- ileride manevra kabiliyetin artar..
    bu froto ile teneşir vade nikah mı kıydın Osman...
    artı 10-12 lira daha ucuzunu niye kaçırıyorsun.. bu RSı kombini ile yerinde alırdın..

3.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    yine aynı sayıda lot alıp , kar ı belirlediğin bir bebek hisseyi beslemek için kullanırsan ki - 0 maliyet olur- ileride manevra kabiliyetin artar..
    bu froto ile teneşir vade nikah mı kıydın Osman...
    artı 10-12 lira daha ucuzunu niye kaçırıyorsun.. bu RSı kombini ile yerinde alırdın..
    Abi öyle sıfır hata nokta atışını özel tim kesin nişancısı bile zor yapar, o kadar olsun artık.

Bebek hisse önerilerinize açığız, gerçi sen söylemiştin daha önce ama aracı kurumlar bile sürekli güncelliyor önerileri.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,777
    Blog Entries
    6
    yükselen üçgen oluşmaya çalışıyor. bir kaç iş günü 1030 civarı ve üstü ile 1090 arası zigzaglar oluşumu tamamlar.
    olur ise yaklaşık 110 kademelik bir formasyon hedefi mevcut.
    görelim bakalım.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Binek araclarda fiyat indirimi kacınılmaz, avrupa satamadığı aracları bize verecek. Ticari için aynı şeyi söyleyemem. Ticaret savaşlarının ülkemize faydalı olması muhtemeldir. Düz mantık ile şöyle bakalım. Daha önce aralarında anlaşarak yaptıkları ticaret sona geldi. O zaman birileri yeniden başka birileri ile anlaşmak zorunda. Bir çok konuda birileri bizim ülkemiz olabilir. Bence trump geri adım atmayacak ve bize bu işden fayda sağlanacak.
    Trump ın bir kere kulağını çektiler.
    Devam ederse kulağını keserler.
    Sağdan sola abd dğşünce kuruluşları çin i yazıp duruyor.
    Trump yönetimi çuvallama gidiyor ayıklama yapmıyor.
    Çin dize gelmezse ki lap diye de gelmez enflasyonları patlar abd nin.
    Güzel film dönüyor.
    Putin e moskova da bazı hareketler olmuştu bilirsiniz çin hemen misafirliğe gitti.
    Tek kurşun atmadan çin i karpuz gibi bölerler.
    Seyrediyorum çok keyifli.
    Bu yaşananların ticaret ile çok yakından ilgisi var.
    Abd de her ekonomik aktiviteyi çin rekabeti varsa ulusal güvenlik atıfı yapıyorlar.
    Abd ulusal güvenlik atıfı yapıyorsa çekirdeğimi alır cnn i açarım.
    Beklerim.
    Ytd syg
    Tahtadakş fiyatlar vs o işi kapattık.
    Şirket orda payımı tutarım temettümü alırım.
    Bir iki hisse daha ekledim yanına bir miktar.
    Temettüyü kaydırarak oraya koyacağız.
    Bol kazanç herkese.

6.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Trump ın bir kere kulağını çektiler.
    Devam ederse kulağını keserler.
    Sağdan sola abd dğşünce kuruluşları çin i yazıp duruyor.
    Trump yönetimi çuvallama gidiyor ayıklama yapmıyor.
    Çin dize gelmezse ki lap diye de gelmez enflasyonları patlar abd nin.
    Güzel film dönüyor.
    Putin e moskova da bazı hareketler olmuştu bilirsiniz çin hemen misafirliğe gitti.
    Tek kurşun atmadan çin i karpuz gibi bölerler.
    Seyrediyorum çok keyifli.
    Bu yaşananların ticaret ile çok yakından ilgisi var.
    Abd de her ekonomik aktiviteyi çin rekabeti varsa ulusal güvenlik atıfı yapıyorlar.
    Abd ulusal güvenlik atıfı yapıyorsa çekirdeğimi alır cnn i açarım.
    Beklerim.
    Ytd syg
    Tahtadakş fiyatlar vs o işi kapattık.
    Şirket orda payımı tutarım temettümü alırım.
    Bir iki hisse daha ekledim yanına bir miktar.
    Temettüyü kaydırarak oraya koyacağız.
    Bol kazanç herkese.
    objektif bir yorum, Çin araçları süslü püslü ama 5 sene sonrasını kimse kestiremiyor, cery dediler 10 ila 12 lit yakıyor, tiguan 6,5 ~7 lt yakıyor.
    pasta küçülecek tamam kabul sonsuza kadar sürekli büyüme söz konusu olmaz...
    ancak, kim yaygın bayi ağına sahipse kim daha ekonomik ve kaliteli vede ucuz yaparsa o kazanır.
    froto cephesinde gelecek 3 yıl için sorun görmüyorum . frotoya bu yarışta bol şans diliyorum

7. Turamp senin ben amk, zikip attın dünyayı

8. Arkadaşlar bir konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    %900 bedelsiz tarihi belli oldu mu acaba? Kap'da bilgi bulamadım.
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sayfa 592/660 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •