Sayfa 16/568 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 4540 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Audi, Trump'ın ek gümrük tarifeleri nedeniyle ABD'ye araç teslimatını askıya aldı

BERLİN (AA) - Otomobil üreticisi Volkswagen Grubunun (VW) lüks otomobil markası Audi'nin ABD Başkanı Donald Trump'ın uygulamaya koyduğu ek tarifeler nedeniyle ABD'ye araç teslimatını askıya aldığı bildirildi.

Almanya'nın önde gelen otomobil dergisi Automobilwoche'nin haberine göre, Audi, bayilerine mektup göndererek, 2 Nisan'dan sonra ABD'ye giren tüm araçların şimdilik bekletileceğini ve bayilere teslim edilmeyeceğini bildirdi.

Bayilerden stoklarını azaltmaya odaklanmaları istendi. Audi'nin şu anda ABD'de yeni tarifelerden etkilenmeyen 37 bin otomobili bulunduğu belirtildi.

Audi'nin ABD'de fabrikası bulunmuyor ve şirket bu ülkede satılan tüm araçlarını yurt dışından getiriyor. ABD'de en çok satılan Q5 model araç, Meksika'daki Audi fabrikasında üretilirken, geri kalan modeller Almanya, Macaristan ve Slovakya'daki fabrikalardan geliyor.

Alman basınında yer alan haberlerde, Audi'nin ana şirketi Volkswagen ise Meksika'dan ve limanlardan trenle araç teslimatını geçici olarak durdurdu. Şirket, fiyatlandırma konusunda nisan ortasına kadar netlik sağlanmasını bekliyor.

Öte yandan, 3 Nisan'dan bu yana ABD'de otomobil ithalatında önceki yüzde 2,5'lik orana ek olarak yüzde 25'lik gümrük vergisi uygulanıyor. Mayıs ayından itibaren 150 otomobil parçası kategorisi de ek ücrete tabi olacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Trump 9 Nisan'dan itibaren Çin'e ek yüzde 50 gümrük vergisi tehdidinde bulundu - BN/Bloomberg HT
    Sabah yazmıştım, Trump kıçından ne çıkaracak diye, kapanan toiğte kalmış, ahanda çıktı işte,
    Yarın ben Trump tan geri vites beklıyom, Çin napıcagı ilğülendirmyor

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post7011647

Katırcı , ben diyorum bi ekip olalım ..ben sen bozkurt çıtak .. mesela benim ilk açtığım pozisyon %99 kazançlı ama TP noktasını kaçırıyorum - o kounda bozkurt iyi ..sen coinlar ve yurt dışı ,çıtak da grafik üstünde MACD ile ..bak inan uçarız haa ..ne dersin !?

https://www.youtube.com/watch?v=ArH-...C3%BCld%C3%BCr
    öyle olmaz
    biz o sistemi uyguluyorduk
    ben, ayasofya dayu, alper, bozkurtdayu

ben 25'ten kardemir alıyorum... 24 ten bozkurtdayuya satıyom
    bozkurt 23'ten ayasofya dayuya
    ayasofya dayu 22'den alper'e
    alper geri 21'den bana...

böylece % 20 düşmüş kağıtta.. hepimiz % 5 zarar ediyorduk

pisyedili abi isterse... 20'den onada verebiliriz... oda katılabilir titan zincirimize

katılmak isteyen varsa... elimizde 30 tl maliyetli bol miktarda kardemir var... hemen verebiliriz 25'ten...

24'ten geri alım garantili

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    öyle olmaz
    biz o sistemi uyguluyorduk
    ben, ayasofya dayu, alper, bozkurtdayu

ben 25'ten kardemir alıyorum... 24 ten bozkurtdayuya satıyom
    bozkurt 23'ten ayasofya dayuya
    ayasofya dayu 22'den alper'e
    alper geri 21'den bana...

böylece % 20 düşmüş kağıtta.. hepimiz % 5 zarar ediyorduk

pisyedili abi isterse... 20'den onada verebiliriz... oda katılabilir titan zincirimize
    Ben Bozkurtun olduğu yerde yokum ambargo koydum ona.

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sabah yazmıştım, Trump kıçından ne çıkaracak diye, kapanan toiğte kalmış, ahanda çıktı işte,
    Abi ABD nin Çin'e niye vergi koyduğunu deniz hocamın sayfasından iyi oku. ABD Çini zayıflatmadan bırakmaz bu Trumpun kararı da değil. ABD nin geleceği için önemli. Yoksa dünyanın yeni lideri Çin olacak. Adamlar nüfusları gibi savaş gemisi uçak gemisi yapıyor. Ha ikisi de zalim bana göre. Biri öldürüyor diyeti süründürüyor. Doğu Türkistan da Çin'in öldürdüğü ABD den geri kalmaz hatta zulmün alası var.

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Trumpı satır aralarında iyi okumalı adam bu tarifeleri devreye sokmadan önce ne dedi ABD için kısa vade olumsuz olabilir ama uzun vade iyi olacak dedi ve patladı gitti piyasalar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. Çin'in gemi üretim hızı ABD nin 232 katıymış. ABD bunu bugünden yarına kapatamaz o yüzden bu kamikazeyi seçti.

Sayfa 16/568 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •