Sayfa 26/567 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 4536 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Karaoğlanlar olmadan yaşarız ama
    Sen bensiz
    ben sensiz
    Yapamayız dayucuğum
    İkimiz 1 fidanın güller açan dalıyız.
    Yabuştur gelsin
    Her türlü barmak serbest ama zibidi gibi aşağılayıcı hakaret yasak anlaştık mı reisim hünkârım

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    birde şu ŞORTÇULARI çağırın gelsinler... şenlik başlıyor birazdan

vadeliyi şimdi 10300'a basacam... kaç kişiyiz

Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (14 üye ve 41 ziyaretçi)

çıtak, *Bozkurt, ALPER, Ayasofya 2005, baymetin, Calibra, Denizdenizli61, Doctor20, el turco, işçi74, katırcı_bedri, kiraz, pisyedili01, sindoma53

böyle hiç zevkli olmuyoru
    Yapma mühendisim bekarım bodur kardeşim nereye basıyoruz barnağı aşağı mu yukarı mu senin boyun yetişmez sen de bize

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Her türlü barmak serbest ama zibidi gibi aşağılayıcı hakaret yasak anlaştık mı reisim hünkârım
    Tamam üüleyse annaştık
    emmeli gömmeli muabbetine beş kaat serbest.
    üç kaat, zar tutmak, kart çalmak yasak
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tamam üüleyse annaştık
    emmeli gömmeli muabbetine beş kaat serbest.
    üç kaat, zar tutmak, kart çalmak yasak
    Ohhh be kaç gündür buna takılmadan izledim çatladim nerdeyse. En azından bineceğim bir bisikletim oldu çok şükür

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    PPF düzelme varmı .3 gün zarar yazdı onu bile başardılar
    Tahvil tutma zorunluluğu getirilmişti o yüzden zarar yazdılar..Bono tutanlar daha zararsız atlattı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. https://x.com/CHP_iletisim/status/1909402475917951322

deniz sen bunu seyret kanallara bak aynı imamoğlunu nasıl itibarsızlaştırmak için aynı kanallar bu seneryolarıda böyle işledi montaj ve yalan en sevdikleri .Chp kurultayı olmadan önce hergün kanallarda bunu işlediler , bir tane chp li gözüken var KK basın ayağı onuda almışlar ver mehteri hergün.Sabah geldim fakirler iyimisin dedim neden bak orada Sinan Burhan var 11 martta tv de çıkıp imamoğlu bayramdan önce gözaltına alınıcak diyor bilgiyi kimden aldığına kadar paylaşıyor ve 19 mart göz altına alınıyor bu bilgiyi kim biliyorsa paraya çevirdi borsada dolarda kimse gidip bu gazeteci ile ilgili işlem yaptımı ben duymadım demekki bu haberi bilip pastadan alan çok sonra diyorlarki VF alıyor ulan uyanın bizim cebimizdekini alıp onlara veriyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Tahvil tutma zorunluluğu getirilmişti o yüzden zarar yazdılar..Bono tutanlar daha zararsız atlattı..
    bunu sadece bu piyasada zarar yazdırırsın bedri başka şeylerde var ama her yerde herşey konuşulmuyor.
    sen bana süpriz atı bul ABD piyasalarında sen oradaki şirketleri takip ediyorsun büyüyen yeni şirket olabilir gömelim 50 bin dolar 3-5 sene bakmayalım oraya
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ohhh be kaç gündür buna takılmadan izledim çatladim nerdeyse. En azından bineceğim bir bisikletim oldu çok şükür
    saf mısın ayasafsaf?
    adam galın barnak. daha adil bir ortam bulmaıydın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 26/567 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •