Arama sonucu : 4536 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. PPF düzelme varmı .3 gün zarar yazdı onu bile başardılar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    PPF düzelme varmı .3 gün zarar yazdı onu bile başardılar
    Tahvil tutma zorunluluğu getirilmişti o yüzden zarar yazdılar..Bono tutanlar daha zararsız atlattı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Tahvil tutma zorunluluğu getirilmişti o yüzden zarar yazdılar..Bono tutanlar daha zararsız atlattı..
    bunu sadece bu piyasada zarar yazdırırsın bedri başka şeylerde var ama her yerde herşey konuşulmuyor.
    sen bana süpriz atı bul ABD piyasalarında sen oradaki şirketleri takip ediyorsun büyüyen yeni şirket olabilir gömelim 50 bin dolar 3-5 sene bakmayalım oraya
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bunu sadece bu piyasada zarar yazdırırsın bedri başka şeylerde var ama her yerde herşey konuşulmuyor.
    sen bana süpriz atı bul ABD piyasalarında sen oradaki şirketleri takip ediyorsun büyüyen yeni şirket olabilir gömelim 50 bin dolar 3-5 sene bakmayalım oraya
    Bilançosu gelirleri kullanan kişi sayıları sürekli artan bir şirket fiyatı uygun..PYPL..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Bilançosu gelirleri kullanan kişi sayıları sürekli artan bir şirket fiyatı uygun..PYPL..
    eyvallah özelden seneryomu yazdım.
    teknik olarak güzel çalışması var.
    çanak çömleğe oynuyacam zamanlamam özelden belirttiğim dilim.
    2 etf 2 hisse pozisyonum olacak bedri iyi oynayan kazansın .
    FORMASYON AVCISI 53

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •