Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Nolmuş yine burda akşam akşam dowa kaymışlar
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku

Saygi olayina gelince
    gercek olmayan seyleri buraya gercekmis gibi yazanlar benden saygi goremez .
    onun hairicinde diger herhangi bir uyeye saygisizlik yapmisligim yoktur
    tepki verdigimiz mesajlar asli astari olmayan gerceklikle uzaktan yakindan alakasi olmayan meajlar

canı bi şeylere sıkılmış:neden boyle bir sey olsun aksam soframizda bir kuru ekmek oldugu zaman benden mutlusu yok
    gecenin saat 2 sinde sigaranin icini bosaltip bunda ne varmis diye hic canim sıkılmıyor
    Sukuu nasil masamizda kuru ekmek var ise masamda da kirmizi marlboro var icerisinden kutuk cikip moralimi bozmuyor[paket degistigi gunden beri o sigaralari icmedim]
    İnsanlara yukarıdan bakmayı seviyorsun...sataşacak yer arıyorsun.
    Yolun açık olsun...

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tramp denen müptezel açıktan açığa dünya çapında manipülasyon yapıyor... bunları bilen birileri de dakikalar içinde ceplerini dolduruyorlar.en iyisi seyretmek...bu komedi bitinceye kadar....
    S&P ,Nasdag %3 civarı artı açılıyor.
    Su an %1.,5 civarı eksi.
    Sayın Tokatyildizi bunu eleştiriyorsun birileri -içeriden haber alan-cepini dolduruyor diye sitem ediyorsun.Haklisin Da;
    Sayın Sindoma'nın gazeteci örneğinde kimler ceplerini doldurdu konusu gelince net duruş göstermiyorsunuz.
    Yok eskiden de vardı böyle gazeteci.
    Sorun o değil bu gazetecinin ifadeye çağrılması ve 11-19 mart arası işlemlerin incelenmesi.
    Bu kadar basit.

4. yeni şablonumuz büle..
    neden aramayın..
    satışın tek nedeni BALON PİYASALAR..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    abd testere ile dip arayışına girerken bizim borsa da İmamoğlu davası ile testere yapacak..yeni yol yöntem bu..
    plan bu..onlar çok satarken biz az satacaz onlar tepki yaparken biz satacaz vs.. at izi it izine karışacak..
    ve en sonunda tüm borsalar dibe gelecek..
    sonra İMAMOĞLU nu çıkartırlar..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5. Şoför kamyondan atladı dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nolmuş yine burda akşam akşam dowa kaymışlar
    %104 ek tarife ..
    Abd'den Çin'e sevgilerle.
    Merakla yanıt bekliyoruz.
    Sizin petos-telekom yarısından farklı.
    Sidik yarışı başladı.
    İyi olanlar kazansın.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Doğru bulmuyorum....Ama her iktidar partisinin gazeteci maşaları var... Geçmiş de Emin Çölaşan, Yalçın doğan, nazlı ılıcak, güngör Mengi, Ertuğrul Özkök....vs
    onlarda yandaşlık yaptı ama cem küçük,selvi,rok gibi olmadı bak bugun CHP yönerge vermiş Cumhurbaşkanından tut belediye başkanı , millet vekiline kadar siyasete atılmadan önceki mal varlıkları araştırılsın diye yarın bak bakalım kim red oyu verecek.
    dünde aynısını yazdım bugunde aynısını yazıyorum kimin bu işlerde ne suçu varsa ama öyle yalancı şahit vs ile değil , çık,cak,cuk,olabilir vs ifade değil net belgeler kim bu işlere tenezür ettiyse cezasını çeksin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şoför kamyondan atladı dayucuğum

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •