Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5891 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,530
    YAtırım bitti fabrika çalışmaya başladı . Bayraktar 2 kat buyuk fabrikayı ve 3 kat buyuk üretim kapasitesini keyfi öyle istedi diye yapacak biri değil. Satış sözleşmeleri de imzalanmış satılacak mallar da Piyasaya göre competitive ( Rekabetçi ) hale " Trump gümrük vergileri ile "
    gelmişiz. Rakiplerimizin ürünleri 25% bizden pahalşı olmuş. Herhalde bize bu atmosfer iyi gelecektir. Satış adetlerini bilenler vardı Panjiva dan alıyorlardı. Ben de onlardan bu bilgiyi paylaşmalarını istedim ama ortada kimse yok. Asıl sorulması gereken Panjiva gümrük verileri ile ne kadar mal satmışız son 4 aydır. Bedelsiz vermeyen patron Baskı kuruyor. Fiyatımızın bölünmemesi Sadece ama sadece patrona Yarar . PAtron/Spek hise Fiyatını 2000 TL yaparsa ağlayacaksak borsadan çıkmamız lazım. Olaya fırsat ayağımıza kadar geldi diye bakmalıyız. Ben kendi payıma fırsat olarak görüyorum. Saygılar,

Dip Not 3 aylık Bilanço beklentimi de paylaşacağım.

Alıntı Originally Posted by esentepe54 Yazıyı Oku
    Bir onceki gonderinizde 2025 ilk ceyrek bilancosunun cok iyi gelecegini yazmissiniz . Elinizde gonderiler var ki buna gore bir tahmin yaptiniz. Bunun icin paylasmaya gerek gormemislerdir.
    Ayrica kahve falinizda Mart sonuna kadar 12.500'u gorecegini yazmissiniz. Mart bitti ama hala 9150'lerdeyiz.

CPH2125 cihazÃ‱mdan Tapatalk kullanÃ‱larak gÃÆâ€™¶nderildi
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    YAtırım bitti fabrika çalışmaya başladı . Bayraktar 2 kat buyuk fabrikayı ve 3 kat buyuk üretim kapasitesini keyfi öyle istedi diye yapacak biri değil. Satış sözleşmeleri de imzalanmış satılacak mallar da Piyasaya göre competitive ( Rekabetçi ) hale " Trump gümrük vergileri ile "
    gelmişiz. Rakiplerimizin ürünleri 25% bizden pahalşı olmuş. Herhalde bize bu atmosfer iyi gelecektir. Satış adetlerini bilenler vardı Panjiva dan alıyorlardı. Ben de onlardan bu bilgiyi paylaşmalarını istedim ama ortada kimse yok. Asıl sorulması gereken Panjiva gümrük verileri ile ne kadar mal satmışız son 4 aydır. Bedelsiz vermeyen patron Baskı kuruyor. Fiyatımızın bölünmemesi Sadece ama sadece patrona Yarar . PAtron/Spek hise Fiyatını 2000 TL yaparsa ağlayacaksak borsadan çıkmamız lazım. Olaya fırsat ayağımıza kadar geldi diye bakmalıyız. Ben kendi payıma fırsat olarak görüyorum. Saygılar,

Dip Not 3 aylık Bilanço beklentimi de paylaşacağım.
    3 yıldır buradan egeen yorumları takip ediyorum. Sürekli olumlu yorum yapıyorsunuz ama hiç birinin gerçekleştiğini görmedim. Arkadaşın verdiği hiçbir şeye cevap vermemişsiniz. Bakla falını bıraksak mı? Ya da bakla falına bakıp gerçekleşecekti ama patron mani oldu demek de makul bir açıklama değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,530
    Sizin beğendiğiniz yorumlar hangileri biz de onları takip edelim . Sizin yorumunuz hiç yok . Zaten sorun da burada hiç fikir yazmassanız hata da etmezsiniz. Bence siz de fikrinizi yazın arada sırada . Ben zaten Falcıyım bu hissede patronun dediği olur çalışması var. Neler olacağını tek o biliyor gerisi Fal I güzaf. Adam aylardır kap atmıyor. Fabrikaya yeni makinalar geldi üretim Planlaması yapıldı kapasite planlaması belediye izinleri hepsi geldi Siz hiç kap attığını gördünüz mü ?
    O zaman geriye tek bir şey kalıyor Ya HAbere bakılır Heber yoksa Fal açılır.

Alıntı Originally Posted by JayJay Yazıyı Oku
    3 yıldır buradan egeen yorumları takip ediyorum. Sürekli olumlu yorum yapıyorsunuz ama hiç birinin gerçekleştiğini görmedim. Arkadaşın verdiği hiçbir şeye cevap vermemişsiniz. Bakla falını bıraksak mı? Ya da bakla falına bakıp gerçekleşecekti ama patron mani oldu demek de makul bir açıklama değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,530
    Zaten her şeyi biliyor ve yazdıklarım gerçekleşiyor olsaydı Bali de tatilde olurdum.

Alıntı Originally Posted by JayJay Yazıyı Oku

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,530
    Alark ları sattım Egeen aldım Alark çakıldı Egeen idare ediyor. Bu düşüş devam eder ise Aefes satacağım Sonra AGHOL satıp Egeen alacağım bu BAyraktar bana hayatımın en büyük zararını yazdırdı. Portföy , portföy olmaktan çıktı tek kağıt yatırımı olma yolunda gidiyor. Artık ölmek var dönmek yok. 2 Ay içerisinde 12 500 TL olursa bu bana verdiklerini alabilir yoksa tuzlayıp kaldırıyoruz 3 sene sonra bakarız artık.

Bu patronun unuttuğu şey şu. Az dan az Çok tan çok gider !..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •