YAtırım bitti fabrika çalışmaya başladı . Bayraktar 2 kat buyuk fabrikayı ve 3 kat buyuk üretim kapasitesini keyfi öyle istedi diye yapacak biri değil. Satış sözleşmeleri de imzalanmış satılacak mallar da Piyasaya göre competitive ( Rekabetçi ) hale " Trump gümrük vergileri ile "
gelmişiz. Rakiplerimizin ürünleri 25% bizden pahalşı olmuş. Herhalde bize bu atmosfer iyi gelecektir. Satış adetlerini bilenler vardı Panjiva dan alıyorlardı. Ben de onlardan bu bilgiyi paylaşmalarını istedim ama ortada kimse yok. Asıl sorulması gereken Panjiva gümrük verileri ile ne kadar mal satmışız son 4 aydır. Bedelsiz vermeyen patron Baskı kuruyor. Fiyatımızın bölünmemesi Sadece ama sadece patrona Yarar . PAtron/Spek hise Fiyatını 2000 TL yaparsa ağlayacaksak borsadan çıkmamız lazım. Olaya fırsat ayağımıza kadar geldi diye bakmalıyız. Ben kendi payıma fırsat olarak görüyorum. Saygılar,
Dip Not 3 aylık Bilanço beklentimi de paylaşacağım.

Originally Posted by
esentepe54
Bir onceki gonderinizde 2025 ilk ceyrek bilancosunun cok iyi gelecegini yazmissiniz . Elinizde gonderiler var ki buna gore bir tahmin yaptiniz. Bunun icin paylasmaya gerek gormemislerdir.
Ayrica kahve falinizda Mart sonuna kadar 12.500'u gorecegini yazmissiniz. Mart bitti ama hala 9150'lerdeyiz.
CPH2125 cihazÃ‱mdan Tapatalk kullanÃ‱larak gÃÆâ€™¶nderildi
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri