-
Bunları 3 kişi için yazıyorum zamanı gelince gözlerine sokacam.
Natenyahu ABD ye gitti ve trumpet ile görüştü daha gideceğini duyduğumda bu zepevenk Türkiye için (Suriye) gidiyor dedim ve öyle oldu ama bizim TV ler bunu 2. cil mesele gibi yansıttılar , neymiş efendim bu adam gümrük tarifeleri için gidiyormuş bunu birinci mesele yaptılar sonra Trump , Erdoğan ı severim deyince bunlar bu konuyu gündeme birinci olarak aldılar. Buradan bizim televizyonların ne kadar manipülatif veya a**** olduklarını görmek mümkün söyledikleri hiçbir şeye inanmamak lazım ister yandaş olsun ister muhalif olsun hepsi kendi alanında bir manipülasyon derdinde gerçeğin peşinde bir TV kanalı bulmak imkansız yorumcu bulan da çok zor Kim kimden ekmek parası alıyorsa onun için konuşuyor sadece dinlemek ve ona göre karar vermek lazım zor bir şey.
Helon mask haklı trump'ın yanındaki Navvaro denen adam eğer bu gümrük tarifeleri onun marifeti ise gerçekten geri zekalı ona şimdi geri adım attırıp boşu boşuna prestijini zedeledi, o yüzden görevden atılmalı aynı şeye benziyor Sayın CB . Erdoğan'ın yanındaki damadı ve jöleli saçlı ,yetim ,yumurcak a Allah kimseye ... gibi damat , jöleli gibi danışman vermesin , Damat ,sunumunda bile onu sonra düşüneceğiz bunu sonra düşüneceğiz tarzında konuşmuştu ,gerçi Güler Sabancı çok sevmişti onu ama sanıyorum Enerjisa vb. nedeniyle vesaire. Yani trampetin yanında da aynı tarz adamlardan var.
Çok ilginç olan bir husus şu, İmamoğlu adında bir adam CHP içinde geçmişi son derece sınırlı esasen anaplı kısa bir süre içinde partinin tamamını ele geçiriyor bunda şartların etkisi var mı? mutlaka var , yani ekonomik krizin ve yapılan iş politika yanlışlarını kesinlikle büyük etkisi var ama yine de bu kadar fazla alternatifi ve farklı düşünce yapısı olan hizipçi , mezhepçi, kafada sandalye kıran bir partiyi böyle hizaya sokabilmek gerçekten çok iyiydi sanki arkasında bir gizli servis var , kesinlikle var demiyorum , var gibi diyorum , arasında çok fark var sonra İmamoğlu ,Cumhurbaşkanı olursa başımız belaya girmesin.
İmamson un ,İlk Cb seçiminde olmasa bile 2. de Cb olma ihtimali yüzde 80 üzeri oldu , Mansur ise çok yavaş hareket etti şimdilik şansı yok sonra olur mu bilmem ama CHP yerine başka bir alternatif bulacak sonunda kendine..
İşin bir ilginç tarafı da ne kadar ateist , deist , din düşmanı falan adam varsa imamın oğlunu herkesten fazla savunur oldu çok komik adam ateist ,imamın oğlunu savunuyor ,İmamoğlu esasında inançli gibi gözüküyor yani politika olarak sanki özal ın kopyası yani ateistlerin ,eski tüfeklerin bunu savunması çok komik
Ateistlere , deistlere sormak lazım kardeşim başka adam bulamadınız mı diye
bulamadıkları kesin..
Not: imamson için şuna benzer konuşulmuş belki de aynısı , Cuma günü Eyüp sultana gider cuma namazı kılar , akşam operaya gider ,cumartesi Diyarbakır'a gider cumartesi akşamı diskoya gider, pazar da Anıtkabir'e gider , uyar mı uyar 
2.not malum kişi yine kendini sevdirip, sürtünerek kurula girmiş o yüzden adını sildim bi de uğrasmayayim
Son düzenleme : Desidero74; 10-04-2025 saat: 11:17.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri