Sayfa 467/499 İlkİlk ... 367417457465466467468469477 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Yarın güzel bi yükseliş bekliyorum son haber nedeniyle trumpet şaşırtmaya devam esiyor

2.  Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku
    Gönderiler son çeyrekten minimum %20 maximum %30 daha fazla.Gerçeğe yaklaşık tahmini rakamlar bir hafta sonra netleşir.ytd
    bu panjiva falan gönderilere bakıp ciro tahmini yapıyormusunuz? toplam hasılatın 2/3 ü abd kıtasına sizin bu hesaba göre medyan 32 mil dolar tl bazlı kur dönem ort,37 alsak 1,2 milyar tl yapar,,,not aldım bunu,bilanço geldiğinde gerçek ortaya çıkar bakalım sizin bu panjiva vs verileri ne kadar sağlıklı

son çeyrek yani 2024/4 te abd ye 25 mil dolar ihracat yapılmış(bakınız bilanço dip not 26)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Borsanin yuz karasi yine kendini ispat ediyor
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    bu panjiva falan gönderilere bakıp ciro tahmini yapıyormusunuz? toplam hasılatın 2/3 ü abd kıtasına sizin bu hesaba göre medyan 32 mil dolar tl bazlı kur dönem ort,37 alsak 1,2 milyar tl yapar,,,not aldım bunu,bilanço geldiğinde gerçek ortaya çıkar bakalım sizin bu panjiva vs verileri ne kadar sağlıklı

son çeyrek yani 2024/4 te abd ye 25 mil dolar ihracat yapılmış(bakınız bilanço dip not 26)
    İmport yeti de bugün güncellendi.gönderi artışı artı eksi %20 civarı oldu.Kar tahminim ise 280-300 milyon civarı (bana göre)YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku
    İmport yeti de bugün güncellendi.gönderi artışı artı eksi %20 civarı oldu.Kar tahminim ise 280-300 milyon civarı (bana göre)YTD
    Sayın Hopefeded artı eksi işareti standart sapmalar için kullanılır. Siz artı eksi %20 civarı diye yazmışsınız, bu artı % 20 de olabilir eksi %20 de olabilir anlamına geliyor, çok sağlıklı bir anlatım olmamış. Eğer kastettiğiniz % 20 ilk artış ise “ gönderi artışı % 20 civarı olur “ yazmanız yeterli. YTD

6. Taban olmazsan ********sin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
     Alıntı Originally Posted by Birma Yazıyı Oku
    Taban olmazsan ********sin
    Yüzde 125 vergi Çine degil Gaziemirdeki fabrikaya mi geldi acaba haberimiz mi yok?
    Yüzde 51 hissesi olan meritor Cumminsi de gormuyor?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by Hedef2019 Yazıyı Oku
    Sayın Hopefeded artı eksi işareti standart sapmalar için kullanılır. Siz artı eksi %20 civarı diye yazmışsınız, bu artı % 20 de olabilir eksi %20 de olabilir anlamına geliyor, çok sağlıklı bir anlatım olmamış. Eğer kastettiğiniz % 20 ilk artış ise “ gönderi artışı % 20 civarı olur “ yazmanız yeterli. YTD
    Haklısınız.Kısaca düzeltmek gerekirse gönderi artışı son çeyreğe göre %20 dir.YTD

Sayfa 467/499 İlkİlk ... 367417457465466467468469477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •