Selam ve saygılar diyerek bir şeyler yazmak istedim. Gerçi çok bir şey yazmanın çok bir anlamı olmasa da diğer basın yayın organlarında yatırımcılar tarafından eksik bilinen konular hakkında birşeyler yazmak istiyorum. Bu konuyla ilgili giriş yapmadan önce; sayın patron ve tahta yapıcıyı benim 25 senedir gördüklerim için; eksiksiz, şiir gibi oynadıkları oyun için teşekkür ediyorum. iyi ki varlar , devam etsinler..
Şimdi kısaca değineceklerime geçeyim)) Halen daha basın yayın organlarında bu hissenin fiyat anlamında yükselmesini gemiye, turist sayısına , yeni iş alımlarına, kapasite artırımı, enerji alanında yeni ortaklıklar gibi gibi gelişmelerden medet uman yatırımcı arkadaşlar var. Sayın değerli özellikle küçük yatırımcı arkadaşlar evet bir şirketin fiyat anlamında bir değeri ifade etmesi için bu gelişmeler önemlidir ama bu hisse özelinde değil. Bu hisse değerine sayın KM'nın menfaatleri gereği değerine gidecektir. Bu belki zarar eden bir şirket durumunda da değerine gidebilecektir. Şimdi bir kaç satır da şirketle ilgili gelişmeler ve benim beklentilerim hakkında yazmak istiyorum.
Şirketin hisse geri alım kararı ve şu ana kadar benim açımdan sürpriz olmamıştır. Çünkü daha öncede hisse geri alım kararı ile hisse fiyatı baskılanmıştır. Hisse alım kararı ve sonrasında oluşan fiyat, yatırımcı gözünde acaba sayın KM daha düşük fiyatlardan mı hisse alacak gibi haklı sorular cereyan etmektedir. Bence bu bilinerek oluşturulmak istenmiştir ki belki de hisse geri alımı gerçekleşmeyecek, belki de yan tahtalardaki hisseler veya sayın BB ait hisseler ana hesapta toplanacaktır ki her iki durumda da hisse fiyatı baskılanacak, küçük yatırımcı zor bir süreçten geçecektir.(zaten şu an yaşanan bu değil mi?)
Ben kendi adıma şu anda yaşanılanlar daha önceleri de bir çok kez yaşandığı için sorun etmiyorum. Evet üzülüyorum.Bu uğurda başta sağlığımı ve paramı kaybettim ama gurur ettim dönülmez bir yoldayım. Sayın beşiktaşk için benim gibi eski yatırımcılar için belirlemiş olduğu bir maliyet var ki bana göre de gerçekçi(sayın KM isterse fazlasıyla görür)o fiyata kadar bekleyeceğim. O fiyatları görür görmez konusunda onu tartışmam.
Son olarak sayın beşiktaşk siz bana yıllar önce benim bir düşüncem sonrasında Kanal İstanbul'un yapılacağına inanıyorsan GLYHO biriktir demiştiniz, ben şimdi aldığım hisselere daha sıkı sıkıya bağlanarak tasarruflarımı hisseyle biriktirmeye başladım. Bundan sonrası nasip?
Yazdıklarım ve düşüncelerim sadece beni bağlar.. Saygılarımla...