Sayfa 141/1002 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şİİ kıç öptürecek diyorum burada bazı arkadaşlar trump trump diyor.
    çekik gözlü acımaz doğumu ile adamlar disiplin ve baskı üzerine kurulu hayat yaşıyorlar .
    dün ne dedik kovboy trump kendi ayağına sıktı dah durun küreselcilerde sıkıştırıcak 2026 ara seçime zor girsin diye
    Bulut, senin çıkarımın seni bağlar, bizimki de bizi bağlar. Evet bize göre Trump davasında haklıdır ve Çin'e diz çöktürecek, ama sana göre tersi olacaktır, saygı duyarız, sende başkaların fikirlerine saygı duy, burada bazı arkadaşlar diyerek kimsenin fikrini küçünmeseme, kendinide kaf dağında görme. Olur mu.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    dıj güçler birbirine girdi bu sefer de.
    bizim dış güç pırofesörleri nerde yahu? acık aydınlansak.
    Sayin hükümetimiz biz niye bu olayda eksik kaldik deyip gumruk vergilerini artiracak cesareti olamayacagindan madem oyle bizde icerdeki talebi durdurmak icin otv tarifelerine %150 ek yaptik derler mi. Sonucta ortada bir sidik yarışı var dunya liderimiz hicbirseyi kacirmaz her alanda liderdir kendileri. herkes dusman gördüğünün vergisini artiriyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Sayin hükümetimiz biz niye bu olayda eksik kaldik deyip gumruk vergilerini artiracak cesareti olamayacagindan madem oyle bizde icerdeki talebi durdurmak icin otv tarifelerine %150 ek yaptik derler mi. Sonucta ortada bir sidik yarışı var dunya liderimiz hicbirseyi kacirmaz her alanda liderdir kendileri. herkes dusman gördüğünün vergisini artiriyor.
    Biz yumurta ğönderirken karşı taraf, yorulmasın diye peşin, bu topraklarda n çıkmadan alınıyor yaw

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bulut, senin çıkarımın seni bağlar, bizimki de bizi bağlar. Evet bize göre Trump davasında haklıdır ve Çin'e diz çöktürecek, ama sana göre tersi olacaktır, saygı duyarız, sende başkaların fikirlerine saygı duy, burada bazı arkadaşlar diyerek kimsenin fikrini küçünmeseme, kendinide kaf dağında görme. Olur mu.
    kimseyi küçümsediğimden değil sen geçen bana geleceği gördüğünü iddia ettin ya demekki görememişin sen gördün kendini kaf dağında bende dağdan indirdim bu yüzden sen cvp verdin ortaya yazılmış yazıya .kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Bedri dolarlar geldi hesaba geçti ABD borsalarına işlem için takipteyim
    2026 kasıma kadar unutucam istediğim seneryo devam ederse.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kimseyi küçümsediğimden değil sen geçen bana geleceği gördüğünü iddia ettin ya demekki görememişin sen gördün kendini kaf dağında bende dağdan indirdim bu yüzden sen cvp verdin ortaya yazılmış yazıya .kolay gelsin
    Yok sizin egonuz aşırı yüksek, geçmişde de böyleydi, değişen bir şey olmamış. Bir yazı yazarken başkasının düşüncesine atıfta bulunmak açık bir eksiklik hissiyatıdır, kendini eksik görme, kendine haksızlık etme.

7. İmamoglu 'nun yargılandığı Akın Gurlek davası 16 Haziranda ertelenmiş.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Çin, ABD mallarına yönelik gümrük vergisini %84'ten %125'e çıkardı

Çin ABD mallarına ek tarife önlemlerini 12 Nisan'dan itibaren uygulayacak
    Bu iki inadın sonucunda birbirleri ile ticareti bitirir noktaya getirirler
    Bu işten Rusya karlı çıkar bence
    Akşam truptan karşı hamle bekliyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 141/1002 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız