Sayfa 342/409 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon
Arama sonucu : 3270 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Fazla zorlamayın akışına bırakın...

Tahtacının bir planı var ama tutmuyor. Başarmasına müsâde edin. Aksi halde hep beraber beklerzi/bekliyoruz...

Kendinizi tahtacının yerine koyun... Atalarımızın bir sözü vardır:

- Aldığın abdest, ürküttüğün kurbağa değmeli...!!!

Bu sözü düşünün derim. Tahtacı için de bir şeylere değmezse, yapacağını yapmaz. O da sonuçta bir amaç için burada...
    Doğru söze ne hacet ataların her söylediğinde bir hikmet var üstat 4 yıldır tahtacıyı zorlayacak bir şey yapmadım zaten hayırlı olsun diyelim

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Doğru söze ne hacet ataların her söylediğinde bir hikmet var üstat 4 yıldır tahtacıyı zorlayacak bir şey yapmadım zaten hayırlı olsun diyelim
    Sen yapmıyorsundur, inanırım...

Fakat birileri yapıyor...!!!

Bir de "ucundan azıcıkçılar" var. Onlar "beni fark etmez" ve "ne koparırsam o kâr" diyorlar ama tahtacıyla ters düştükleri anda ve sayıları da çok fazla ise, yine tahtacının yapacağı bir şey kalmıyor...!!!

Trade için günlük ufak bir miktar tahtacıya destektir ama zorlamak köstektir...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    938
    Hayırlı cumalar selam ve dua ile..

4. Koskoca bist te tahta yapıyorsun bir b planı c planın yoksa boşuna kürek çekmişsindir bu planları (da) sana yaptırmıyorlarsa yine hata sendedir sonuçta herkes kendince dünyanın merkezinde ve kendine göre bir plan yapıyor Su akar yolunu bulur diyelim üstat tekrar hayırlı cumalar

Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Hayırlı cumalar selam ve dua ile..
    Aleyküm Selam...

Hayırlı Cumalar...

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Koskoca bist te tahta yapıyorsun bir b planı c planın yoksa boşuna kürek çekmişsindir bu planları (da) sana yaptırmıyorlarsa yine hata sendedir sonuçta herkes kendince dünyanın merkezinde ve kendine göre bir plan yapıyor Su akar yolunu bulur diyelim üstat tekrar hayırlı cumalar
    Hayırlı Cumalar...

Ben de öyle sanıyordum ama öyle olmadığını anlamam uzun sürdü...!!!

Yine de, dediğin gibi insan boyunu aşan işlere girmemeli. Yaptığı hesap tutmadığında, oluşacağı sorunları hesaplamalı...!!!

Bizim tahtacı kendisine çok güvenmiş olsa gerek, malları dağıttı, ucuzdan toplayamadı/toplayamıyor...!!!

Pahalanınca da kafasına yedi/yiyor...!!!

En baştan düğmeyi yanlış ilikledi...

İlk düğme yanlış iliklenmişse, gerisi de yanlış olur...!!!

Bugün atasözleri ve deyimlerden gidiyoruz...

Hayırdır inşaAllah...

Bugün PKART 'dan bayağı bahsettikten sonra kapanışta durumunu paylaşmazsam olmazdı...

Neden gidip gediğimiz grafikten görülecektir. Bir sürü direnç bu noktada toplanmış durumda...

Peki burasının önemi nedir, ya da neden direnç olmuştur...???

- 70 üstü ayrı bir dünya demektir...

- Çünkü düşüş öncesi mallar buralarda devredilmişti. Şimdi bunları almadan gitmek istemiyor...!!!

- Eğer alamazsa ileride başına geleceklerden korkuyor...!!!

Alamayacak gibi görünüyor...

Eğer işlem yapıyor olsaydım, ben de buralardan kesin satardım. Aşağı düşeceği neredeyse garanti gibi bir şeydi. Fakat ben artık PKART ile ilgilenemiyorum. Strese dayalı sağlık nedeni ile işlem yapamıyorum. Stresten uzak durmam lâzım. Yatırımcı olarak devam ediyorum. İnşaAllah sağlığım düzelirse, yeniden işleme başlarım...

Sayfa 342/409 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •