Sen yapmýyorsundur, inanýrým...
Fakat birileri yapýyor...!!!
Bir de "ucundan azýcýkçýlar" var. Onlar "beni fark etmez" ve "ne koparýrsam o kâr" diyorlar ama tahtacýyla ters düþtükleri anda ve sayýlarý da çok fazla ise, yine tahtacýnýn yapacaðý bir þey kalmýyor...!!!
Trade için günlük ufak bir miktar tahtacýya destektir ama zorlamak köstektir...!!!
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý cumalar selam ve dua ile..
Koskoca bist te tahta yapýyorsun bir b planý c planýn yoksa boþuna kürek çekmiþsindir bu planlarý (da) sana yaptýrmýyorlarsa yine hata sendedir sonuçta herkes kendince dünyanýn merkezinde ve kendine göre bir plan yapýyor Su akar yolunu bulur diyelim üstat tekrar hayýrlý cumalar
Hayýrlý Cumalar...
Ben de öyle sanýyordum ama öyle olmadýðýný anlamam uzun sürdü...!!!
Yine de, dediðin gibi insan boyunu aþan iþlere girmemeli. Yaptýðý hesap tutmadýðýnda, oluþacaðý sorunlarý hesaplamalý...!!!
Bizim tahtacý kendisine çok güvenmiþ olsa gerek, mallarý daðýttý, ucuzdan toplayamadý/toplayamýyor...!!!
Pahalanýnca da kafasýna yedi/yiyor...!!!
En baþtan düðmeyi yanlýþ ilikledi...
Ýlk düðme yanlýþ iliklenmiþse, gerisi de yanlýþ olur...!!!
Bugün atasözleri ve deyimlerden gidiyoruz...
Hayýrdýr inþaAllah...![]()
Bugün PKART 'dan bayaðý bahsettikten sonra kapanýþta durumunu paylaþmazsam olmazdý...
Neden gidip gediðimiz grafikten görülecektir. Bir sürü direnç bu noktada toplanmýþ durumda...
Peki burasýnýn önemi nedir, ya da neden direnç olmuþtur...???
- 70 üstü ayrý bir dünya demektir...
- Çünkü düþüþ öncesi mallar buralarda devredilmiþti. Þimdi bunlarý almadan gitmek istemiyor...!!!
- Eðer alamazsa ileride baþýna geleceklerden korkuyor...!!!
Alamayacak gibi görünüyor...
Eðer iþlem yapýyor olsaydým, ben de buralardan kesin satardým. Aþaðý düþeceði neredeyse garanti gibi bir þeydi. Fakat ben artýk PKART ile ilgilenemiyorum. Strese dayalý saðlýk nedeni ile iþlem yapamýyorum. Stresten uzak durmam lâzým. Yatýrýmcý olarak devam ediyorum. ÝnþaAllah saðlýðým düzelirse, yeniden iþleme baþlarým...
![]()
Yer Ýmleri