Sayfa 702/717 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712 ... SonSon
Arama sonucu : 5730 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. O zamanlardan bu zamanlar çok şeyler oldu aslanım.Sen devam et bu aklınla,nah kazanırsın.Şu söylediklerinle kim seni ciddiye alabilir ki.Hakaretlerine gülüp geçiyorum, üzüntün büyük, zararın uzaya vardığı için.Trump ilaca gümrük vergisi getirdiği haberini aktarıyorım, yalancı diyorsun.Sen battınü, başkalarını götürme.

2.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    O zamanlardan bu zamanlar çok şeyler oldu aslanım.Sen devam et bu aklınla,nah kazanırsın.Şu söylediklerinle kim seni ciddiye alabilir ki.Hakaretlerine gülüp geçiyorum, üzüntün büyük, zararın uzaya vardığı için.Trump ilaca gümrük vergisi getirdiği haberini aktarıyorım, yalancı diyorsun.Sen battınü, başkalarını götürme.
    ilaca vergi gibi bir açıklama yada haber söz konusu olmadı, birtakım spekülasyonlar oldu, ki olması doğaldır buna dair ilk söylentileri yine forumda paylaştım 1 ay önce. fakat bahsettiğin şekilde bir ilaca gümrük vergisi açıklaması olmadı olmadı olmadı.. bu senin yalanın. kaynaksız mesnetsiz yalanlarından sadece birtanesi. .

ilaca vergi geleceği spekülasyonları olması farklı birşey, ilaca vergi getirildi yalanı başka birşeydir.
    10. köyden yazıyorum.

3. Yazıyorum anlamıyorsun, haber orada.Ama sen bunu böyle inkar edince kim seni ciddiye alır...

4. Açığa satış yakında serbest olur, o zaman göreceksin düştüğü yerleri.1.Ç ve 2.Ç bilançoları bekleyelim.Emeklinin 1000 TL bayram ikramiyesini veremeyen hükümet ilaç fiyat farkını da veremiyecek.Kötğ bilanço sonrası açığa satış zamanı, tabii yasak kalkar ise. Gerçi aracı kurumlardan mal ödünç alıp yine yapılabilir ama yasak varken riskli.Onun yerine Voip te short yapmak daha emniyetli ama oradada balinalara yem olma riski var.Şu anda en iyisi Altında bekleyip fırsat kollamak.Doğru tahmini yapan için fırsatlar var ama bunun şimdilik Deva olmadığı kesin.Defineci'nin dediği gibi 10 sene içinde iyi yerlere gelecektir.Tabi sen ozamana kadar sinir hastası olmaz isen.
    Son düzenleme : pej; 10-04-2025 saat: 15:32.

5. 2025 1Ç bilançosu 2024 1Ç den kötğ gele cektir.Finansal borçlar, yüksek maliyetler ve fazla yükselmemiş ihraacat bileşkesi.2024 bikançosu sonrası 53,550 düşmüştü, bu sefer 50 altına düşebilir.2Ç bilanço da kötü gelir ve benzer koşullar devam ederse 40.00 rakamlar altı da olabilir,hele açığa satışı da serbest bırakırlar ise .Onun için Deva dan orta vade uzak durun, kolonya satışı ile bir yere gidemez.Mehmet Şimşek'in son demecini dikkatli okuyun, enflasyon ancak yaz başına kadar yatay yada hafif yükselişte olur.Dua edelim de M.Ş. işinin başında devam eder, zira borç bulması her geçen sürede daha zor ve yüksek maliyetli olmaya başladı.Şu politik ortamda ancak garantili kazanç sözü verilen risk sermayesi geliyor.Türkiye CDS seviyesi zaten yüksek borç maliyetini gösteriyor. MB son haftalarda 42 milyar dolar sattı, dövizi zar zor kontrol edebiliyorlar.

6. İsviçreli Novaris Trump'ın ilaç ithalatına koyacağı gümrük vergileri duyurusu üzerine ABD de 23 milyar $ yatırım kararı aldı.

7.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    İsviçreli Novaris Trump'ın ilaç ithalatına koyacağı gümrük vergileri duyurusu üzerine ABD de 23 milyar $ yatırım kararı aldı.
    trump vergi demiş onlardan hemen 23 milyar yatırım kararı almışlar ha. vay be bu vergi nelere kadirmiş meğer. vah vah vahhh .

kim dedi vergi kararı üzerine böyle bi karar aldıklarını? bunu cehaletin yüzünden yapıyorsan yapma, bilinçli olarak çarpıtıyorsan, sen harbiden akıl almaz derece de kötü birisin. neyseki etki alanın yok.

zaten mevcut abd tesisleri vardı. adamlar büyümek istiyorlar. bunu vergi kararı yüzünden alınmış bir karar gibi çarpıtmayı ancak senin gibi biri yapabilirdi. :D

bak böyle saçmalarsan keyfim yerine gelir işte. bu düzeyde safsata beni hep eğlendirmiştir. başka neler olmuş global ilaç pazarında, anlat hele
    10. köyden yazıyorum.

8. Pazartesi genel kurula gidenler phlipe selamımı söylesin. Ne yapıyorsa doğru yolda ve çok başarılı gerçekten. 2024 Haziran'da yaptığı bilanço oyunu ile malı güzel dağıttı. Herkeste deva hissesi oldu bir anda. Alan herkes çok mutlu.

Sayfa 702/717 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •