ihtiyar 90 günlük belirsizlik diye birşey yok o çine karşı bir savloydu pazartesi AB görüşme olacak ABD ile , arkada haber koydum Çine öpücük attı nabız yokluyor gel masada konuşalım diye , 4-5 gündür satılan tahviller fed para basıp bankalara verilen para ile tahviller karşılandı çıkmışın 90 günde devri alem olurmu Bulut diyorsun![]()
korkucağın tek şey var Çin le işler gerilirse daha çok yuanda Devülasyon düğmesine basar mı.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
onlarda....HASSTIR derse....borsa ne olur....
basustune agam derse.....borsa ne olur.....
PAZAR GUNU AKSAM YAZARIM....pazartesi ne yapacagi mi....HER SEYI PARAYA DONUSTURMELIYIZ.....CESME AKIYOR....
lem olum....su saatlik grafini as....4 saatlik veya....fitik ettin beni....SENI EMLAK GIBI YAPMAM YAKIN BULUT.
YORUMUNUDA YAZ....
peki sen 2026 da ara seçime girsen güçlü bir borsayla girmek istersin doğru mu bu yüzden Avrupa ve Çin den ne alabilirse moduna döndüğünü düşünüyorum her uzadığında bu iş çinden daha fazla zarar görür ABD 2025 9 trilyon gerekli daha 2 trilyon faiz den bahsetmiyoruz , buradan kalan açığı araplardan tahsil edicek bana göre kuzu adam ınsıder ABD olan sensin haber yaptırdı nabız ölçmek için 90 gün ertelendi diye haber attırdı ilk önce sonra feyk hesaplardan denildi yalanlandı ogun ABD piyasasının ateşini ölçtü 2 gün sonra 90 gün ara verdim dedi kimler kazandı bil bakalım![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri