Sayfa 123/305 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 977 - 984 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ben ipsiz sapsız manyaaan biriymişim mesela..
    Biz de Babo'yla Paris Şanzelizede yetiştik.

Mahallemizin ağır abisi Jean Paul Belmondo'ydu.

Küçükken çok dayak yedik, Mustafa ondan böyle güdük kaldı..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

ABD'nın bu soykırıma ortak olması Avrupalı'ları çok sarstı.
    nasıl yani ?

avrupalılar gazze olayında İSRAİL'i suçlumu buluyor ?

madem öyle, 30 kadar avrupa ülkesi neden israil'e engel olmadılar ? olabilecek güçleri vardır sanırım

''vatandaşlar, halk suçlu buluyor ama yöneticilerin çoğu Yahudi yanlısı olduğu ve kararları yöneticiler aldığı için ses çıkarmadılar...'' derseniz

bende öyle düşünebilirim ancak

Humeyni geldiğinde kapımıza dayanan İranlı sayısı 20 Milyon civarıdaydı, çoğu varlıklı olanlardı.
    ben o zamanı bilmiyorum... okumayıda sevmiyorum hiç

bu 20 milyonun ne kadarı Türkiye'de kaldı ?

Türkiye'de hiç ''bunlar iran'dan gelen iranlılar..'' denildiğini duymadım.

hoş ÖZAL'da birsürü peşmerge getirdi ama... onlarda şimdi neredeler, kaç milyon oldular.. bilmiyoruz

ülkeye hergün biryerlerden milyonlar dolduruluyor... nerde olduklarının ne iş yaptıklarının ne takibini yapan var ne bişey ?

ne diyorlardı... UYUYAN HÜCRE mi ? terör örgütlerinde oluyorya

ülke uyuyan hücre'mi dolu şimdi ?

Biz de Babo'yla Paris Şanzelizede yetiştik.

Mahallemizin ağır abisi Jean Paul Belmondo'ydu.

Küçükken çok dayak yedik, Mustafa ondan böyle güdük kaldı..
    google earth'a malatya şanzelize deye yazıyorum

''ziktir git lan...'' deye cevap geliyo

söz dinlemek lazım, ben gidiyom... sizlere iyi geceler

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    nasıl yani ?

avrupalılar gazze olayında İSRAİL'i suçlumu buluyor ?

madem öyle, 30 kadar avrupa ülkesi neden israil'e engel olmadılar ? olabilecek güçleri vardır sanırım

''vatandaşlar, halk suçlu buluyor ama yöneticilerin çoğu Yahudi yanlısı olduğu ve kararları yöneticiler aldığı için ses çıkarmadılar...'' derseniz

bende öyle düşünebilirim ancak
    Elde bir study olmadığı için genel ne düşünür diye bir bilgi yok.

Ancak tüm dünya gibi Avrupalı da bunların dünyada huzur bırakmayacağını biliyor.

İsrail'e Çin bile engel olamıyor, Avrupalı ne yapsın, henüz orduları bile yok.

Avrupalı'nın korkusu, adam canlı yayınla 50.000 Filistinliyi öldürdü, kadın ve çocukları canlı canlı yaktı, Gazze'de taş taş üstünde bırakmadı, tüm bunların yarattığı nefretin sonucundan korkuyor.

İran bombalanırsa kapılarına gelecek 50 Milyon sığınmacı dan korkuyor.

Dünyanın herhangi bir ülkesinde İbranice kursa başlasanız anında Mossad kayda alıp adamı takibe başlıyor.

Gazze katliamı sonrası diye milat dedik, bundan sonra Trump ne yaparsa yapsın, dostluk göremeyecek.

Yılanın başını ezmesi beklenirdi ama yapmadı.

Dünyanın 600 noktasında ABD üssü var, orada yılanın başını azmedin, bu üsler ne diye sorguluyor artık dünya insanı.

6. Çin komşu 10 ülkeyle kapıda elektronik ödeme şeklinde Yuan ödeme sistemi kurdu.

Japonya 1.7 Katrillion dolar değerinde ABD bonosu boşalttı.

S.Arabistan Yuan'la Çin'e petrol satışını kabul etti.

Kanada Başbakanı Gazze'de yaşananlar soykırımdır dedi.

Bütün bunlar, bu kadar kısa zamanda yapılan hayati değişikliler değil mi ?

Kime karşı koyuyorlar bu tavrı. Ve neden bu son 1 ay içinde bu kadar tavırlandılar.

Gazze Katliamı bir milattır.

7. sayın değerli forum sakinleri ilgi ve alakalarınızdan mutlu oldum.herkese buradan teşekkür ederim ve allah razı olsun dileklerimle.
    sizlere şunu demek isterim burası güçlü bir paylaşım yeridir.değerlendirebilene.ama hayatta değer verdiklerinize azami zaman ayırınız nacizane tavsiyemdir.maddiyat sevdiklerinizden koparmasın.burada fazla yıllarınızı geçirmemeniz dileklerimle.herkese huzur dolu günler dilerim.
    trump dünyanın başına bilerek getirildi.bu ülkemizin hayrınadır.gerisi 2030 da başlayacak.ülkemiz çok dinamiktir.süper saykıl ve uzun yıllarla gelecek büyük adımlara az kaldı.kara delikde dipteyiz ve bambaşka yıllar başlamak üzere.milad 2026 dır.benden hepsi bukadar. başka paylaşım benim içiin zor.bundan sonra kendimi yaşamak arzumdur.

8. https://resmim.net/i/xu100.N7jktZ
    daha önce göndermiştim olmamış sanırım şimdi oldu gibi

Sayfa 123/305 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •