nasýl yani ?
avrupalýlar gazze olayýnda ÝSRAÝL'i suçlumu buluyor ?
madem öyle, 30 kadar avrupa ülkesi neden israil'e engel olmadýlar ? olabilecek güçleri vardýr sanýrým
''vatandaþlar, halk suçlu buluyor ama yöneticilerin çoðu Yahudi yanlýsý olduðu ve kararlarý yöneticiler aldýðý için ses çýkarmadýlar...'' derseniz
bende öyle düþünebilirim ancak
ben o zamaný bilmiyorum... okumayýda sevmiyorum hiç
bu 20 milyonun ne kadarý Türkiye'de kaldý ?
Türkiye'de hiç ''bunlar iran'dan gelen iranlýlar..'' denildiðini duymadým.
hoþ ÖZAL'da birsürü peþmerge getirdi ama... onlarda þimdi neredeler, kaç milyon oldular.. bilmiyoruz
ülkeye hergün biryerlerden milyonlar dolduruluyor... nerde olduklarýnýn ne iþ yaptýklarýnýn ne takibini yapan var ne biþey ?
ne diyorlardý... UYUYAN HÜCRE mi ? terör örgütlerinde oluyorya
ülke uyuyan hücre'mi dolu þimdi ?
Elde bir study olmadýðý için genel ne düþünür diye bir bilgi yok.
Ancak tüm dünya gibi Avrupalý da bunlarýn dünyada huzur býrakmayacaðýný biliyor.
Ýsrail'e Çin bile engel olamýyor, Avrupalý ne yapsýn, henüz ordularý bile yok.
Avrupalý'nýn korkusu, adam canlý yayýnla 50.000 Filistinliyi öldürdü, kadýn ve çocuklarý canlý canlý yaktý, Gazze'de taþ taþ üstünde býrakmadý, tüm bunlarýn yarattýðý nefretin sonucundan korkuyor.
Ýran bombalanýrsa kapýlarýna gelecek 50 Milyon sýðýnmacý dan korkuyor.
Dünyanýn herhangi bir ülkesinde Ýbranice kursa baþlasanýz anýnda Mossad kayda alýp adamý takibe baþlýyor.
Gazze katliamý sonrasý diye milat dedik, bundan sonra Trump ne yaparsa yapsýn, dostluk göremeyecek.
Yýlanýn baþýný ezmesi beklenirdi ama yapmadý.
Dünyanýn 600 noktasýnda ABD üssü var, orada yýlanýn baþýný azmedin, bu üsler ne diye sorguluyor artýk dünya insaný.
Çin komþu 10 ülkeyle kapýda elektronik ödeme þeklinde Yuan ödeme sistemi kurdu.
Japonya 1.7 Katrillion dolar deðerinde ABD bonosu boþalttý.
S.Arabistan Yuan'la Çin'e petrol satýþýný kabul etti.
Kanada Baþbakaný Gazze'de yaþananlar soykýrýmdýr dedi.
Bütün bunlar, bu kadar kýsa zamanda yapýlan hayati deðiþikliler deðil mi ?
Kime karþý koyuyorlar bu tavrý. Ve neden bu son 1 ay içinde bu kadar tavýrlandýlar.
Gazze Katliamý bir milattýr.
sayýn deðerli forum sakinleri ilgi ve alakalarýnýzdan mutlu oldum.herkese buradan teþekkür ederim ve allah razý olsun dileklerimle.
sizlere þunu demek isterim burasý güçlü bir paylaþým yeridir.deðerlendirebilene.ama hayatta deðer verdiklerinize azami zaman ayýrýnýz nacizane tavsiyemdir.maddiyat sevdiklerinizden koparmasýn.burada fazla yýllarýnýzý geçirmemeniz dileklerimle.herkese huzur dolu günler dilerim.
trump dünyanýn baþýna bilerek getirildi.bu ülkemizin hayrýnadýr.gerisi 2030 da baþlayacak.ülkemiz çok dinamiktir.süper saykýl ve uzun yýllarla gelecek büyük adýmlara az kaldý.kara delikde dipteyiz ve bambaþka yýllar baþlamak üzere.milad 2026 dýr.benden hepsi bukadar. baþka paylaþým benim içiin zor.bundan sonra kendimi yaþamak arzumdur.
https://resmim.net/i/xu100.N7jktZ
daha önce göndermiþtim olmamýþ sanýrým þimdi oldu gibi
Yer Ýmleri