Sayfa 135/185 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon
Arama sonucu : 1479 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu topik....

Halkim ucun acildi....onlara dogru bilgiler vermek ucun......
    kuzu demek Çitak demek bikmiŞ demek yanİ Şu demek.sira diŞi aykiri dÜŞÜnÜp balyalayanlar demek.
    Ben garİpte arada sallayan demek.

2. nasipse yarın sınır değişimi olacak bende.furuşkankanlar dikkatli olun lodos olabilir havayı bulut saracak gibi epey zaman.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    beklenti ve piyasa yapici.....

beklenti.....uc sekilde paraya cevrilir piyasa yapici tarafindan.....yarin....2 ciyi uyguluyacak....o yuzden kari aldim bugun....

2 cide....pozizyon alacagim....gelir aninda yazarim.

Faiz aciklamasi....daha ziyade....parite politikasi ustu ortulu bicimde.

1 cide....beklentiyle 500 puvan yukari....

2 cide....beklentiyle 500 puvan asagi....

3 cude....200 puvan asagi ve sonra 500 puvan yukari.....tersi....200 puvan yukari ve sonra 500 puvan asagi....

Pozizyon hazirlama.....hold-up bir sure....sikintili piyasa...ne olur ne oldurur....birden ve aniden....silkeleme.....cift tuzak...ve ben anlarim....hangi pohhhu yiyecegini....poza girerim.

Bugun ve yarin piyasayi hazirliyor....hold-up i yapti....silkeleme yapti....cift tuzak yarin.

Yaw bunlar tehhhnik analizde yok ki....kim iker tehhnik analizi lem....ha ha ha

lise mezunu bi cocuga iki gunde ogretecegin bilgi....tehhhnik analiz.....bilgi olurmu lem...mezar tasin olur.

Temam onuda ogren....iki gunde ogrenirsin....kulturun artar....para filan yapmaz o....
    mb 500 puan yukari 500 puan aŞaĞi sonra yİne 200 puan aŞaĞi 500 puan yukari ne bÖyle yilin sonunu bulur bÖyle endeks 200 dolari gÖrÜr bÖylece. BikmiŞ abİ hazİran 2025 de uÇuŞ baŞlayacak 2026 yili İse altin yili ocalacak dİyordu nasil olacaksa..kuzu İle ÖrtÜŞmÜyor ayrica bu feza olayi bu yil yatar gİbİ.

4.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Kuzu hocam

Bu ekonomik veriler ve ortamda nasıl hedef feyza olacak

Ne enflasyon düşüyor ne faizler düşüyor

Üzerine rezervleri de bitirdik
    Aynen hoca bu iktidarın politikalarıyla olacak iş değil nasıl olacak orası karışık. Rezervler bitik, enflasyon düşmüyor, faiz düşürseler yine sıkıntı. Ne yerli ne de yabancı yatırım yapıyor ülkeye. Demokrasi insan hakları hukuk askıya alınmış nasıl olacak ki?

5. Sn. Kuzunun haklı olduğuna inandığım şey dolar için borsayı kitlemeleri. İnsanları içeriye aldılar ve kapıyı kitlediler şu ortamda kar alıp dolar ve fayize kaymalarını önlemek .

6.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Sn. Kuzunun haklı olduğuna inandığım şey dolar için borsayı kitlemeleri. İnsanları içeriye aldılar ve kapıyı kitlediler şu ortamda kar alıp dolar ve fayize kaymalarını önlemek .
    Evet aynen.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum Cevdet.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Evet aynen.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum Cevdet.
    Bence içeriye kilitledikleri son kalan yerli yatırımcılar. Yabancılar ufak ufak tüyüyor.
    Banka ve Koç satışlarından bunu çıkarıyorum

Sayfa 135/185 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •