Aşağıya bakıyorum arada yeniler geliyor, eskiler geliyor, tekrar tekrar dejavu. Gelen yeniler bir daha görünmüyor, eskiler yine geliyor. Kürkçü dükkanına tilki bile gelmez, tek tilki tahtacı.
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Takaslarda bugün yatırım fonları 5 ml almış, döşe geçen sattiginin bir kismini geri koymuş, bofa almış sevmesemde alımlarını almış yine. İlk 5 deki artış biraz daha olmuş ama doktor bu ne dedirten cinsten. Alacak adam yukarı surerde alır. O zaman kimse kalmaz diye düşündürüyor ama öyle olmuyor. Takaslar bize serap olarak mı görünüyor. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Bu atasözüyle yola çıkarsak,
Alt tarafı 1 çorba içmeye geldik
emmi sen bize çorbanın bu kadar pahalı olduğunu söyleseydin, gelmezdik
Demek ki, neymiş
Bedava peynir fare kapanında bulunurmuş.
Taktacinınki de o hesap
Buraları dip tam alım yeri diye yeni gelenden 10 guruş, eski gelen daha önce almış ama lanet olsun böyle borsamı olur diye gidenden 10 guruş, toplamda günlük 29 guruş için tezgahı açmış
Hamdım Piştim Yandım
Bu taktaciyi yenmek için,
1 önerim var.
Üçgen biçiminde birbirimize takalım
https://youtu.be/Func2oCsCrM?si=4ujgQCW9U3hstqYK
Hamdım Piştim Yandım
Karar veremedi pezovski. At ulen. Ytd
350 baz puan artış yapmışlar. Ytd
AB merkez bankası faiz indirimi mi toparlattı piyasaları şimdide. Ytd
Yer İmleri